torsdag den 30. juni 2011

Samling 1: Retro børnestof

Her er så et kig ind til min voksende samling retro børnestoffer. Jeg har flere undervejs fra nær og fjern, og der er helt klart favoritter på billederne, som jeg har svært ved at sætte saksen i og derfor gerne ville have mere af. Enkelte af stofferne har jeg i så store stykker, at jeg gerne bytter med dem til andre skønne retro børnestoffer. Jeg sælger dog ikke.
 
 
 
Og så vil jeg med det samme skynde mig at sige, at jeg desværre ikke bytter med følgende: Lilla + orange pipfugle fra tyskland, de brune elefanter, børn på biltur og børn i båd, som jeg kunne forestille mig, der ville komme mange henvendelser på, hvis jeg ikke lige fik det skrevet.  ;)

I'm lovin' it...!

... altså ikke McDonalds, men pakken fra Mette, som indgik i denne byttehandel. Jeg var så bange for, at den var gået tabt i posten, at mit hjerte bankede ekstra hurtigt, da jeg var nede og tømme postkassen i dag og kunne se, at der lå noget deri, der ikke bare var en regning. Og nøj, hvor blev jeg glad! For pokker, hvor er det nogle fine sager. Tusind tak Mette!
Det betyder også, at jeg senere i dag kan flashe en stødt voksende samling af retro børnestoffer. Nu skal jeg imidlertid have pakket barnevogn og derefter begive mig ud i regnen for at besøge kollegerne på mit arbejde og derefter på Farens. Det bliver med andre ord en god gang motion.

onsdag den 29. juni 2011

Jeg fik en plads!!

..på loppemarkedet på Ingerslev!! Fantalastisk! Jeg har ventet spændt lige siden, jeg lagde bestillingen, og i dag blev det så bekræftet, at man har reserveret plads til mig den 17. juli. Det er en af de store stadepladser, så nu skal der sorteres og findes frem. Der kommer store mængder retrostof, børnetøj, mit tøj, sko, støvler o.lign. samt diverse ting til hjemmet, så kig forbi stadeplads V53 (se kort) den 17. juli omend ikke andet, så for at sige hej! :)
Kufferten er en af mine absolutte favoritter herhjemme. Den har fulgt mig i mange år og indeholdt mange skatte, men nu overvejer jeg at sætte den til salg på markedet - dog kun til en ordentlig pris - da vi med Frejas ankomst og min nye hobby simpelthen ikke har plads længere.

Store og små projekter

Egentlig er jeg i gang med at lave en puf, men jeg kan ikke helt tage mig sammen til at få den gjort færdig. Der er også en masse praktiske projekter, som er knap så sjove, der ligger og venter, men som jeg heller ikke lige kan tage mig sammen til at få ordnet.

I stedet kastede jeg mig over et hurtigt og mere overkommeligt projekt - en opslagstavle. Jeg rodede mine retrostoffer igennem flere gange uden at finde noget, jeg synes passede, men det endte til sidst med at blive et af de nye dog retro-inspirerede stoffer, der kom på den kedelige opslagstavle. Kanterne blev malet, og så var den færdig. Lige noget, der er til at overskue, når konstante afbrydelser gør de større projekter komplet uoverskuelige.

tirsdag den 28. juni 2011

Nyt gammelt

I forbindelse med min mors besøg i sidste uge, stod den på shopping og gaveregn til mig for penge, som min mor mente, hun skyldte mig. Ja, jeg brokker mig ikke, når det betyder en shoppingtur med alt betalt til mig! Haps haps og mange tak!

De pastelfarvede stager er fra SuperBrugsen af alle steder, men de er perfekte! Dejlig simpel og traditionel facon og skønne pastelfarver i 'højglans' og billige, selvfølgelig. Den smukke vase med rådyrsilhuetten er fra 1+1 Tekstil og er designet af Anna Carin Dahl.

Retro junior sengesættet var jeg så heldig at finde i en online genbrug. Det er i perfekt stand, og jeg glæder mig til, at Freja skal bruge junior dyne (om lang tid), så jeg kan komme til at nyde synet af det. Indtil videre er det blevet vasket og lagt i skabet sammen med de andre sæt, der venter.

Sidst men ikke mindst er der træ-dame stagen. Den er gammel og slidt og ikke noget særligt, men jeg kunne slet ikke stå for den, da vi så den i vinduet til en af landets nok dyreste antikvitetsforretninger. Den var da også alt for dyr, den vurderingsmæssige værdi taget i betragtning, men jeg kunne slet ikke stå for 'mod' damen med det skarpe pandehår, kohlede øjne og allervigtigst kavalergangen i form af en lille 'måge' :) Nåh ja, og så har hun ansigt på begge sider og er dermed yndig fra alle vinkler. Jeg er SÅ glad for mine og Frejas gaver. De er også blevet meget bedre ene og alene, fordi de netop føles som gaver og ikke noget, jeg selv har købt. :) Tak mor.

mandag den 27. juni 2011

Ledige pladser på Ingerslevs!

Så er der igen kommet enkelte ledige stade pladser på Ingerslevs loppemarked. Jeg har skyndt mig at bestille, men det er langt fra sikkert, at jeg har været hurtig nok. Skynd dig, hvis du også vil have en plads. Du kan bestille lige her.

Hvis jeg nu skulle være heldig at få en plads, deler jeg gerne, så hvis du er interesseret i at tilbringe en dag sammen med mig og få solgt dit gamle habengut, må du gerne sende mig en mail, så giver jeg besked, når jeg får svar på bestillingen. Kryds fingre!

mandag den 20. juni 2011

Musikuro med fisk på

I sidste uge byttede Jane og jeg en masse godter. Jane fik en stak Wiinblad og jeg fik en stak 'Jane' - altså de fine ting, som Jane selv tegner og får trykt, så vi andre kan nyde godt af både fiskepuder, strygemærker, uroer osv. osv. I min pakke lå fint fint stof, som jeg skulle bruge til fiskebamse og en musikuro til Freja. Derudover strygemærker til fremtidige projekter. Jeg satte alt andet på standby og kastede mig over Janes fisk og her er så resultaterne - vel modtaget af Freja.
Tusind tak for byttet Jane (finishen kan I i øvrigt ikke klandre Jane for, da jeg selv har syet :P)

fredag den 17. juni 2011

Lækkerbuks og baby-daddy

For 10 dage siden blev Freja 4 måneder gammel, og hvor er hun blevet stor. Tjek bare nogle af de første indlæg på bloggen, hvor hun kun vejede 3 kg. og sammenlign så med disse billeder, hvor man ikke kan undlade at lægge mærke til, at den stadig meget unge dame har nok byens bedste lår, rundeste kinder og i det hele taget er en rigtig lækkerbuks.
Nuttede Freja, sjove Freja og frydefuldt hvinende Freja
Babystatus lyder nu:
  • 7,2 kg og 66 cm
  • Har fundet sine fødder og er godt tilfreds med det nye legetøj, der altid er lige ved hånden
  • Skriger og hviner af både glæde, fryd og vrede (her larmer ret meget)
  • Er begyndt at rulle rundt på siden, men gider ikke længere (jeg tror, det er de tykke lår, der tynger hende)
  • Er begyndt at blive præsenteret for vælling/grød efter 2 ugers mystisk søvnrytme samt vild fascination af, hvad mor og far propper i munden (hun spytter dog stadig det meste ud igen)
  • Er en super glad baby - grinende, smilende og ikke mindst hvinende det meste af tiden
  • Har en meget stolt mor, der selvfølgelig synes, at hendes baby er den smukkeste, klogeste og sødeste i heeeele verden.
Og så er der lige lidt mere billedspam af mine to favoritmennesker: Baby-daddy og baby, der hygger sig med at se fjernsyn, selvom Freja altid glor direkte ind i kameraet, så snart jeg finder det frem :)
Nååååååårh... (må man godt selv sige det?)

torsdag den 16. juni 2011

Heidi flytter ind

Jeg fandt for et lille stykke tid siden denne fantastiske tyske Heidi pude fra 1978 i en dansk online genbrugsforretning (daglig barselsbeskæftigelse). Den skulle koste mig en flad 50er, så jeg sprang til, hvilket jeg nok også havde gjort, selv om den havde kostet det dobbelte eller tredobbelte. Den er nemlig fiiin, synes jeg!
Puden er blevet vasket og har fået nyt fyld og indgår nu i den voksende samling børnepuder i Frejas 'legehjørne'. Det er nu ikke første gang, Heidi flytter ind hos os. I stofsamlingen findes nemlig en lille bunke Heidi-stoffer af den slags, man næsten ikke nænner at klippe i.
Er du mon stødt på andre sjove retro-børnepuder for nylig? Sig endelig til :)

fredag den 3. juni 2011

Jeg ønsker mig

Jeg vil så utroligt gerne have fat i enten større eller mindre stykker af disse børnestoffer. Det gør ikke så meget, hvis de bærer lidt brugstegn, så hvis du kan undvære et større eller mindre stykke, ville jeg blive fantastisk glad. Jeg er klar på både bytte og køb alt efter, hvad du foretrækker.
I dag har Freja og jeg været på besøg hos Julia, og Julia har efterfølgende været på besøg hos os. Formålet med besøgene var stofbytte, og det er jo fantastisk nemt, når man bor nærmest lige ved siden af hinanden. Her er det fine stof, jeg fik med mig hjem fra byttehandlen.
Jeg har flere af den slags byttemøder undervejs, så hvis du også har lyst til at kigge forbi en dag og bytte eller købe stof fra min kæmpe samling, skal du være meget velkommen. Bare send mig en mail på xo@xoeinding.dk, så aftaler vi nærmere. Nåh ja, det var måske værd at nævne, at jeg bor i Århus C.

onsdag den 1. juni 2011

Stativ stakit kasket

I går kom posten med Frejas nye aktivitetsstativ. Jeg er ikke så vild med aktivitetstæpperne med bøjler og ville hellere have et, der kunne bruges sammen med hendes hjemmelavede legetæppe, et der kunne flyttes og ikke mindst et, som er af lidt mere lækker kvalitet fremfor plastik.
Stativet blev vel modtaget af lillepigen, der lige skulle se det an og derefter kastede sig over legetøjet, jeg havde hængt op, i et forsøg på at stoppe det hele ind i munden på én gang.
Stativet var ikke voldsomt dyrt men heller ikke billigt, når man tænker på, at det jo bare er nogle runde stykker træ, så hvis man er lidt af en handywoman med det rette værktøj, eller har man en handyman i nærheden, så kan man sikkert lave det selv. Stativet er fra Moulin Roty og koster 299 kr. hos Creakids, hvis der skulle være andre derude, der er interesseret i sådan en sag.