tirsdag den 30. oktober 2012

XoEinDing mærker

De er lige landet - mine XoEinDing mærker, som skal pynte på samtlige af mine syede kreationer i Smuksak - og de er fine. Ja, okay de små er lidt ujævne, men hvad kan man forvente med så mange detaljer på 1x1 cm..


Mærkerne er fra Ikast Etiket, og selvom jeg er tilfreds med resultatet, har processen simpelthen været så umådeligt besværlig, at jeg faktisk ikke vil anbefale andre at benytte sig af dem. Vælg hellere en af de både billigere og hurtigere løsninger via Etsy.com.
Men nu er de her! Og jeg kan komme videre og færdiggøre alle de produkter, der mangler den sidste finish i form af mærker, oplæg og dæksømme.

21 kommentarer:

 1. Synes den lille jenta på sykkel er kjempefin - love it!

  SvarSlet
 2. hvor er de fine, glæder mig til at se dem på det færdige tøj:-)

  SvarSlet
 3. hvor er de bare blevet fine... :o)

  SvarSlet
 4. Gennemført som altid Line :-) Meget skønne og vil se fantastiske ud på dine lækre kreationer!!

  Knus Mette

  SvarSlet
 5. Hold kæft de er søde Line, hvor blir det dog gennemført:-)

  SvarSlet
 6. De er super fine dine nye mærker. Wauw det kommer til at se godt ud.

  SvarSlet
 7. Hvor er de dog bare rigtig, rigtig fine!

  SvarSlet
 8. Hvor er de blevet flotte! Glæææææder mig til at "se dem på" :)

  SvarSlet
 9. Hvor er de bare mega fine :)

  SvarSlet
 10. Nej hvor fine - synes det er en fin detalje at de hænger sammen med bloggen også - og så er pigen på cyklen nem at kende - jeg MÅ bare forbi SMUKSAK selvom det betyder en tur til Århus - Godt jeg bor tæt på færgen ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
 11. Hvor er de bare fine altså!:) Jeg må have fat i noget fra den lækre kollektion!:)

  SvarSlet
 12. Rigtig fine Line! God arbejdslyst!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 13. Så kom de endelig. Fedt.

  SvarSlet
 14. Men trods at det har været bøvlet, så er de da godt nok fine :-)

  Kh

  SvarSlet
 15. Total gennemført Line! Det bliver prikken over i'et

  SvarSlet
 16. Så fik vi dem endelig at se ;-)
  Hold op de er fine!
  Glæder mig til at se dem i!
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
 17. De er super flotte! :) Man bliver lige lidt ekstra glad og stolt over det man syer, når man kan slutte af med at sætte flot navn og logo på :P - sådan har jeg det i hvert fald ;) Jeg er også lige blevet den stolte ejer af en stak labels fra Ikast Etiket, men jeg må sige at vores oplevelse har været meget forskellig, for i mit tilfælde kørte det hele bare på skinner og jeg er super tilfreds :)

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)