tirsdag den 13. november 2012

Darlings til salg

Nu har jeg fået lagt første omgang ting og sager fra mine samlinger til salg i shoppen. Jeg mangler de blomstrede stoffer, men jeg håber, de kan komme på snart. Med mandens hjælp til at tage billederne, fik jeg i går strøget, fotograferet, redigeret, uploadet, målt og prissat rigtig mange darlings.

Her er et meget lille udsnit af, hvad der er at finde i shoppen lige nu.


Spørgsmål og bestillinger via mail: xo@xoeinding.dk

11 kommentarer:

 1. Super skønne sager Line - har desværre ikke råd til at købe noget som helst, selvom der er mindst 3 ting, der frister gevaldigt. Men jeg har smidt link til din shop ud på Facebook, så måske jeg kan hjælpe på den måde i stedet :-) Pøj pøj

  SvarSlet
 2. Håber du får det hele solgt, så du kan få lidt penge i kassen.

  SvarSlet
 3. så smukke sager... gid jeg havde penge, for der er masser jeg godt ville have :-)

  SvarSlet
 4. Ej, nå var jeg for sen. Håper resten av salget går fint :)

  SvarSlet
 5. havde jeg råd havde jeg købt det hele, jeg fatter ikke at du nænner at skille dig af med de fine skatte, klokkeblomstlampen har vundet mit hjerte

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, du kan tro, jeg ikke nænner det, men det er desværre nødvendigt. Særligt Klokkeblomstlampen er jeg ked af at skille mig af med, men Freja har allerede en Tommelise eventyrlampe, som er endnu mere værd, så Tommelise ligger bare i en skuffe og venter på, at vi måske engang ude i fremtiden får endnu en pige... Og det er jo lidt af et sats ;)

   Slet
  2. øv for at du er nød til at sælge ud, hvor er i heldige at have 2 så fine lamper, havde jeg haft råd havde jeg købt klokkeblomst lige på stedet

   Slet
 6. Sikke noget fantastiske ting. Hvordan kan du dog skille dig af med så skønne sager. Hvis vi havde bare lidt mere plads end 48 kvm så havde jeg meget gerne købt det hele.

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)