fredag den 2. november 2012

Flere lampeskærme

Når jeg ikke konstruerer nye mønstre og syr børnetøj til Smuksak, så laver jeg lampeskærme, dukkehus, notesbøger. ringbind, billeder, børnepuder, patchworktæpper, puder til stuen, legetøj, strygemærker, platter, stofknapper og en masse andet, som jeg ikke kan komme i tanke om her i min opremsning.

Her er lidt flere af mine lampeskærme med vintage børnestoffer. Der er både små og store af slagsen, og de kan både bruges til bord- og loftlamper. Der er desuden en endnu større og mere kompliceret model på vej, men i dag skal jeg sy... tror jeg. Det afhænger af, om jeg kan undgå saksen og kreere af de allerede klippede mønsterdele. Min finger er nemlig stadig ikke gået helt i orden, og jeg tror ikke, der skal meget til, før det går galt igen, så klippepausen er udvidet af 'helbredsårsager'.På hjemmefronten har skiftet til vintertid betydet, at vi har en totalt rundtosset Freja, der ikke vil sove om natten og som konsekvens er træt og meget ked i dagtimerne. Hun er også blevet noget så forkølet, og det bidrager på ingen måde til den i forvejen frustrerende situation (for Freja, os og pædagogerne i vuggestuen).
Vi har taget vuggestuen med på råd, og de vil prøve at se, om de kan få hende til at tage to lure frem for den sædvanlige enkelte, og så krydser vi fingre for, at god søvn avler mere søvn, som de altid siger, og endnu vigtigere, at det bare er en mindre forkølelse, der går hurtigt over og ikke sætter sig fast og bliver værre som sidst.

18 kommentarer:

 1. Virkelig fine lampeskærme du laver. Du er godt nok produktiv OG kreativ:-)
  Håber din lille Freja snart vender sig til vintertiden. Det er da også noget værre rod, når man er så lille. Lyder som nogle kloge og fornuftige pædagoger i hendes vuggestue:-)
  God weekend....
  Kate

  SvarSlet
 2. De er simpelthen så fine, de lampeskærme! Mon man kan købe dem online også på et tidspunkt? Jeg bliver jo nødt til at have mig en.. eller to;)
  Håber det bedste for Frejas søvn. Søvn betyder jo bare alverden - især når man selv har rigeligt at se til:)

  SvarSlet
 3. Dine lampeskærme er bare så lækre. Desværre er mine piger blevet for store til dem ellers skulle jeg også helt sikkert have fingrene i to stk.
  Øv øv med klippe fingeren håber der er bedring på vej og pøj pøj med datteren og vintertiden, træls når det påvirker hende så meget.

  SvarSlet
 4. Stakkels Freja (og jer!!), håber hun snart får styr på nattesøvn og snot.

  Hvor er det nogle fine ting du får lavet - jeg glæder mig til at I åbner.

  God bedring med fingeren - håber en pause er det der skal til :o).

  Kh. Pia

  SvarSlet
 5. Kære Line
  De er bare så fine, dine skærme. Alt det bedste med din arbejdsfingerskade. Har du stadig det stykke dynebetræk med de farvestrålende damer til salg. I givet fald vil jeg gerne købe det...vil du kontakte mig på 1i11e.1u11e@hotmail.com
  Hilsen Marlene

  SvarSlet
 6. Jeg tror jeg bliver nødt til at anskaffe mig nogle af dine skønne sager til Albas værelse...

  Alba har heller ikke vænnet sig til vintertiden - Hun går bare i seng til samme tid, og står en time tidligere op (suk for mig siger jeg bare)...
  Til gengæld er hun så begyndt at sove en time mere til middag.

  Når man har børn - så er vintertid og sommertid noget L...!!!!!

  SvarSlet
 7. Hvor ser de fine ud! Glæder mig til at se det hele IRL:-)

  SvarSlet
 8. Line du laver simpelthen så smukke ting...husk det når du betvivler dig selv og dine evner. Hvis fingrene bliver ved med at gøre vrøvl, så inviter dine veninder på en klippeaften, så du får hjælp til det - jeg kommer gerne og hjælper :)

  Håber Freja snart vænner dig til den forskudte tid og hun kommer ovenpå igen :)

  SvarSlet
 9. Krydser fingre for at I hurtigt finder en god og holdbar rytme for Freja. Det er bare så vigtigt for hele familiens fundament

  SvarSlet
 10. Sikke nogle fine lampeskærme - og jeg håber for jer alle, at i snart får en fast hverdag med ro igen! :)

  Kh
  Christina

  SvarSlet
 11. Hvor er de skønne de lampeskærme! Håber snart Freja sover igennem igen og er sygdomsfri!

  SvarSlet
 12. Nøj det er godt nok nogle fede skærme.. :-) og også lampefoden...

  Hvor kan man købe dem henne? (lampefoden) Og skærmene kan man bestille dem hos dig?

  SvarSlet
 13. Ååååå, så fine!! Nå gleder jeg meg bare enda mer til butikken deres åpner!! :)
  Det tok noen dager for lillegutt å venne seg til vintertiden også, men i dag våknet han ikke før halv 7! :)

  SvarSlet
 14. De er så fine...
  Hilsen Rikke
  www.bareschoen.blogspot.com

  SvarSlet
 15. Hvor er de fine og inspirerende, jeg har længe haft lampeskærme til t ligge i pulterrummet til et ligende projekt, nu hvor jeg kan se hvor fine de kan blive, må jeg vidst hellere få dem lavet

  SvarSlet
 16. Hvor er de bare fine skærmene!
  God bedring med Freja.

  SvarSlet
 17. Wauw, hvor er de fede! Jeg kører ret meget stilforvirring på børneværelserne, så måske jeg skulle anskaffe mig en sådan lampe, på trods af, at det meste er ren Ikea :-)

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)