lørdag den 10. november 2012

Følger du mig.. og følger jeg dig?

Jeg er ikke særlig aktiv i blogland for tiden, men jeg er her stadig. Jeg læser jeres indlæg men kommenterer sjældent, fordi tiden er knap. Jeg får heller ikke svaret på kommentarer eller uopfordrede e-mails. Ofte tænker jeg, at jeg må fremstå som en overordentlig arrogant trunte, som bare sidder opslugt i sin egen lille blog og ikke engang gider svare. Jeg vil gerne tro mig, og forhåbentlig kommer tiden snart igen, så jeg kan give jer både feedback på jeres indlæg og svar på jeres hilsner.

I mellemtiden har jeg et ønske om at lære mine læsere lidt bedre at kende. Jeg har nemlig på fornemmelsen, at der er rigtig mange af jer, der læser med, som har en blog, jeg ikke kender. Hvis du gerne vil have, at jeg kigger forbi din blog, så læg en kommentar herunder. Jeg kigger forbi alle blogs over den næste tid, og så udvælger jeg til sidst mine favoritter blandt de nyfundne og laver en bloganbefaling af de pågældende, så flere andre også får øjnene op for guldet i blogland.


Jeg håber, du vil være med, og jeg glæder mig rigtig meget til at finde nye favoritter i blogland.
134 kommentarer:

 1. Ihh, en fin collage du har fået bikser sammen! I sådanne retro-omgivelser kan man da kun være glad! ;)

  ...Og jeg har skam også en blog, som du meget gerne må kigge forbi - ved jo at vi har lidt de samme (retro)interesser, da jeg er trofast følger her på bloggen :)

  SvarSlet
 2. jeg læser med her og følger meget med i smuksak projektet.

  Min blog handler både om krea og familie livet i en familie med en handicappet dreng, nogle gange er mine indlæg ren fest og andre gange nede i kulkælderen- hvad hjertet er fuldt af....

  SvarSlet
 3. Jeg læser glædeligt med på din blog. Jeg er helt vild med de ting du får kreeret, og ville ønske at jeg var ligeså god som dig.

  Du er mere end velkommen til at kigge forbi min blog :-)

  SvarSlet
 4. Du skal være velkommen til at kigge forbi min blog :) Jeg får heller ikke skrevet alle de kommentarer som jeg gerne ville, men jeg læser med - blandt andet her hos dig ;)

  SvarSlet
 5. Det tar tid å blogge, og en makter ikke alltid å følge opp så godt som en skulle ønske:)
  Jeg har fulgt deg en god stund, og så har jeg kjøpt en del fine retrostoffer fra shopen din:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog var allerede på min bloglovin' :)

   Slet
 6. Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg ELSKER din blog...
  Hold kæft nogle kreative evner du har altså! Og alt dit retro guf er jo til at dø for :)
  elsker simpelthen din indretning og elsker at følge med.

  synes det er et fedt initiativ da jeg tror der er andre end jeg der har en ny og ensom blog som trænger til at komme lidt frem i lyset og blive set :)
  Du er også mere end velkommen på min blog! ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog var allerede på min bloglovin' :)

   Slet
  2. Ej var den ! :) blir da helt "stolt" :) fedt :D
   Bliver det stadig til noget med at finde nye favoritter i blogland? Synes det var sådan en fed idé og et godt initiativ da jeg selv ved hvordan det er at være ny i blogland..

   PS: har lige bestilt varer fra din fab. webshop! GLÆDER mig til at modtage !
   smil fra Tjalfe's moar

   Slet
 7. Super fint initiativ! Jeg ved du kigger med hos mig i ny og næ, ligesom jeg kommer her. Men jeg vil lige benytte dit fine indlæg til at finde nye fine blogs at følge :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog var allerede på min bloglovin' :)

   Slet
 8. Så fint! Jeg kjenner meg igjen i det du skriver! Jeg skriver og tegner en blogg, men for tiden er livet så hektisk at jeg får ikke tid til å skrive så mye som jeg ønsker :)

  SvarSlet
 9. Du er da også velkommen til at kigge ind på min blog - det er en total hverdags blog, om livet og alle de ting jeg gerne vil nå og også nogle af de ting som jeg når :)

  SvarSlet
 10. Sikke en dejligt indlæg og ærligt.. Følger også glædeligt med hos dig og din retro verden. Jeg syntes det er lækre ting du laver, jeg er dog ikke lige så store retro fan som dig men mere i den Liberty verden.
  Du er meget velkommen hos mig, det vil betyde utrolig meget for mig.
  Jeg er spændt på her den næste tid hvad mit hoved bliver fyldt med, da jeg starter på job igen efter næsten 2 1/2 års pause, næsten lige så længe jeg har blogget.. Håber vi skrives ved i blogland..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog var allerede på min bloglovin' :)

   Slet
 11. Sikke en god ide, der dukker med sikkerhed mange gode blogge op.
  Kig endelig forbi min blog hvis du lyster.

  SvarSlet
 12. God ide - og ja, jeg tror vi alle kender det med, tiden bare ikke slår til. Du skal være velkommen til at komme på blogvisit :-)

  SvarSlet
 13. Jeg er en trofast læser af din dejlige blog og du er velkommen på min
  http://framettesunivers.blogspot.dk/

  SvarSlet
 14. Jeg læser din fede blog - er vild med de ting du får lavet!!!
  Læs gerne med på min blog
  www.klokkinder.blogspot.dk
  Kærligst fra Julie Maris

  SvarSlet
 15. Jeg læser - også hos dig og blogger selv
  www.solatraale.blogspot.dk

  SvarSlet
 16. Har fulgt med herinde lige siden jeg opdagede det skønne blogland og også selv begyndte at blogge :) Du er velkommen til at kigge forbi min blog, selvom der er lidt stille derinde i tiden ;)

  SvarSlet
 17. Du er mere end velkommen til, at kigge forbi min blog :)

  SvarSlet
 18. Ja Line jeg følger med. Og dem som følger dig, ved også at du ikke er en arrogant trunte, med det kæmpe projekt du har gang i. Håber det skrider fremad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog var allerede på min bloglovin' :)

   Slet
 19. Du har kigget forbi min blog under min giveaway, men glemte at melde dig som fast læser... Jeg ved at du har mange bolde i luften lige for tiden - følger gerne både din blog og dine iværksætter-projekter! Pøj pøj med det hele! Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er skam fast læser hos dig :) Via bloglovin'.

   Slet
  2. Vidste ikke at det var via Bloglovin, og det kan man ikke se på Bloglovin. Jeg er i hvert fald glad for at du er med :o)

   Slet
 20. Jeg læser stadig med. Har lige haft en lang periode, hvor jeg ikke har fået kommenteret så meget - sygdom du ved... det stjæler bare så meget af ens overskud.
  Men ja min blog kender du jo:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog var allerede på min bloglovin' :)

   Slet
 21. Jeg har læst med på din blog længe og nyder at se alle de fine ting du får produceret. :)

  Jeg har også selv en blog, som du er velkommen til at kigge forbi.
  Smallstar-bymette.blogspot.dk

  SvarSlet
 22. Hej Line! Jeg følger med hos dig og synes virkelig du har en spændende blog :-) Synes det er et spændende projekt med SMUKSAK :-) Du må meget gerne kigge forbi min side
  www. frkpoulsen.blodspot.dk

  Go søndag til dig

  SvarSlet
 23. Jeg synes, du har nogle fantastiske kreative evner, og jeg er ikke i tvivl om, at det koster mange kræfter at starte "smuksak" op. Kik endelig forbi min blog auvillsunivers.blogspot.com

  SvarSlet
 24. Jamen altså jeg læser jo med her hos dig, men det ved du nok godt.... faktisk er jeg dog i tvivl om du læser med hos mig, sådan fast?? det ville jeg gerne om du gjorde i hvert fald, for jeg nyder og værdsætter din mening.

  KH Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog var allerede på min bloglovin' :)

   Slet
 25. Sikke travlt du får nu Line ;0)
  Sikke en virtuelt tour du har foran dig med alle de skønne blogs du skal besøge nu.
  Jeg synes det er et dejligt indlæg du har lavet... Det er nemlig rigtigt det du har tænkt - at man godt kan tolkes som arrogant, når man har en stor blog og ikke svarer. Det her indlæg viser, at du rent faktisk er derude og det synes jeg er STORT. Hatten af for dig, for vi kommer ikke uden om, at XO Ein Ding er en stor side og jeg har fulgt med fra starten - og nyder det...
  Kh Eline

  SvarSlet
 26. Jammen hermed da en invitation til et kig forbi Maries Fabrik :-) Og som flere andre skriver, så er der også herfra stor forståelse for det med tiden! Så er det jo også rigtig smart lige at få samlet en masse links her i et indlæg, så kan man jo gå systematisk til værks. God blog-tour!

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog var allerede på min bloglovin' :)

   Slet
 27. Jeg har læst med hos dig et stykke tid, kommenterer dog ikke altid, men de gange jeg gær, synes jeg nu du for det meste har været flink til at svare.... Men det kan jo smutte for os alle!

  Når du nu alligevel er på rundtur, så kig forbi hos mig

  Og alt forladt.... Du har jo meget at se til...

  SvarSlet
 28. Du er velkommen til at kigge forbi :)
  God søndag.
  Peace

  SvarSlet
 29. At dele er godt....Har også en laaang liste af blog-til-blog anbefalinger. Synes det giver så god mening at komme ud i krogene og opdage små nye blogskatte.

  RikkeRøjkjær

  SvarSlet
 30. Med ærlighed kommer man længst :)

  Jeg har også en blog, men jeg er virkelig dårlig til at gå skrevet noget. Tit tænker jeg at "det gider folk da ikke læse om" og så får jeg ikke skrevet. Tider mangler der også. Men jeg elsker at læse andres blogge :)

  Du er velkommen til at kigge forbi.

  Mvh Mette

  SvarSlet
 31. Jeg har blogget siden maj, og er vild med denne dejlige og kreative verden:)

  Jeg har fulgt mange af jer via Bloglovin´ i et par år, men nu kom tiden altså til mig selv.

  Jeg er ikke så retro inspireret som du, men har til gengæld en forkærlighed for nye stoffer mikset med lidt af det gamle.

  Kig endelig forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog var allerede på min bloglovin' :)

   Slet
 32. Jeg blogger også, men min blog er vist ikke lige så skøn og kreativ som din... Prøver til tider at være lidt kreativ, men det bliver ikke til så meget med en datter på 11 måneder... Min blog handler nok mest om min skønne datter Alba... Men du er velkommen til at kigge forbi..:)

  SvarSlet
 33. Hvor er det dog en skøn blog du har dig :) Kig endelig forbi min blog :) .. Jeg har blogget i 1½ år nu. Jeg blogger lidt om alt mellem himmel og jord.

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
 34. Dejlig blog, som læse hvergang der er nyt. Men det med kommentar er jeg heller ikke så god til, idet at jeg som regel læser via tlf., så du er skam ikke alene hvad det angår. Min blog handler det kreative og lidt om alt det andet. Så kig du blot forbi.

  SvarSlet
 35. Jeg har været blogger i en del år snart og er pt igang med at samle mine 2 blogs i 1 blog. Det er nemlig det kreative univers der fylder mest hos mig nu. Du er mere end velkommen til at kigge forbi. Der er nok bare lidt stille lige for tiden, indtil der er kommet samling på mine blogs ;-)

  SvarSlet
 36. Hej Line. Jo jeg læser skam din inspirerende blog. Du er så kreativ og laver så mange fine ting og jeres Smuksak-projekt synes jeg er spændende. Faktisk har vi mødtes til et blogtræf i Århus, men vi fik desværre ikke rigtig talt sammen. Vi var vist begge travlt optaget af vores symaskiner og snak ved vores borde. Du er hjertelig velkommen forbi min blog, hvis du skulle få lyst.

  Kh Mette

  SvarSlet
 37. jeg er leser av bloggen din. Du er velkommen til å kikke innim meg og. Ha en flott søndag:)

  SvarSlet
 38. sikke en god idé:) jeg har også kigget med på din blog længe :)
  du skLerose være velkommen til at kigge forbi min blog også:)

  SvarSlet
 39. Jeg er inde og kigge hos dig tit og tæt, selvom jeg ikke deler din store passion for retro og genbrugsguld på med niveau med dig, er du stadig en stor inspirationskilde for mig... :) Stort ønske er du også bliver fast læser hos mig;)

  Vh Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog var allerede på min bloglovin' :)

   Slet
 40. Du må gerne kigge over forbi mig :) jeg er knap så sej som dig, men jeg syr og hækler lidt :) og jeg har en datter som også sniger sig ind i en hel del indlæg :)

  SvarSlet
 41. Jeg læser også med hos dig Line og sammen med Lullaby var du én af de første blogs jeg valgte at følge fast som ny blogger. Jeg er ikke i tvivl om at du har travlt, det har vi andre jo også :)
  Lige i dag prioriterer jeg tid ved maskinerne omend jeg burde gøre rent *ha ha* bestemt ikke et svært valg :)
  de kærligste hilsner
  Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog var allerede på min bloglovin' :)

   Slet
 42. Jeg er selv forholdsvis ny i blogland, har købt stof af dig et par gange og har også været fast læser i omkring et halvt år, tror jeg. Jeg kan sagtens følge din tankegang mht. hvordan man kan blive opfattet, når man ikke kommenterer, men hvis det bare er for en periode, har de fleste nok forståelse for det. Personligt foretrækker jeg da helt sikkert også at kommentere på en blog hvor man får respons, men det behøver jo ikke at være hver gang:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog var allerede på min bloglovin' :)

   Slet
 43. Du må også meget gerne kigge forbi min lille blog....
  Det ville kun glæde mig
  Mange hilsner
  Pernille

  SvarSlet
 44. Uhh jeg kender det!
  Men jeg er her stadig, læser med og så'en selvom jeg ikke får kommenteret så ofte længere :)
  Du er velkommen til at kigge forbi mine kreanurligheder også :)

  SvarSlet
 45. ja jeg følger ca 700-800 blogger deriblandt din .. jeg ligger ikke kommentar hos alle hver dag :)
  jeg har 2 blogger og kan ikke husk om du følger dem da jeg ikke tjekker hvem der gør :)

  http://belladotte.blogspot.dk/
  http://dkgiveaway.blogspot.dk/
  glæder mig til at se om du finder blogger jeg ikke kender :)

  SvarSlet
 46. Sikke en god idé ;-) så får vi andre jo også lejlighed til at lære nye blogs at kende!!
  Vældig fin blog du har. Meget, meget fine sager, og enormt inspirerende!
  Katrine

  SvarSlet
 47. Jeg har fulgt dig i noget tid...... Synes du laver nogle spændende sager.

  Har selv en blog, du et velkommen til at kigge forbi. En blanding af semi krea og livet med børn, med en datter som har været igennem en del operationer.

  SvarSlet
 48. Hej Line.
  Jeg har fulgt din blog i et godt stykke tid - og jeg synes den er fuld af inspiration, god stemning og hygge!
  Du er hjertelig velkommen til at kigge forbi hos mig, og jeg håber, du vil følge mig... Med tiden skulle bloggen gerne emme af nostalgi, stemning og personlighed.
  God søndag,
  Sidsel.

  SvarSlet
 49. Du er meget velkommen til at kigge forbi hos mig. Jeg har en blog hvor der aldrig er et indlæg uden en håndarbejdsvinkel.

  SvarSlet
 50. Skøn ide. Du er velkommen til at kigge forbi min blog. - Får lidt præstationsangst for den kan vist ikke helt leve op til din fine blog. God søndag

  SvarSlet
 51. I nogle perioder har man simpelthen bare ikke tid til at være så aktiv i Blogland, som man ellers kunne ønske. Sådan er det. Og jeg er sikker på, at det er en følelse, som alle bloggere kender til! Jeg er i al fald ingen undtagelse. Defor er jeg også sikker på, at alle bloggere har forståelse for, at du er inde i sådan en periode netop nu. Det er også helt forståeligt, for Smuksak-projektet må tage al din fritid. Er spændt på jeres åbning... :-)

  SvarSlet
 52. Jaaaa, jeg følger også med i din dejlige, retro-livlige blog. Det kunne da bare være hyggeligt med et lille visit fra dig :)

  SvarSlet
 53. Du er velkommen til at kigge forbi hos mig:-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 54. Kender det godt.. nogle gange har man bare ikke tiden til alt det man gerne vil. Så nogle uger bliver min blog kun med få opdateringer på en uge, andre uger så godt som hver dag.
  Men der er heller ikke noget værre, end at skulle føle sig forpligtet til sin blog. Den er en hobby man har, ikke et arbejde.
  Derfor behøver du ikke forklare dig i store træk. Må også være hårdt at holde en blog oppe med 1100 followers.. det kan jeg ikke prale af :)
  Så tag den tid du behøver, og kig ind forbi min blog hvis du får lyst. Den er meget nede på jorden, men håber da den kan inspierer lidt i form af mad eller lign. :)

  SvarSlet
 55. Jeg følger dig og kender så godt de travle dage, uger, tider hvor man ikke får kommenteret.
  Kig forbi:-)

  SvarSlet
 56. Du os velkommen forbi min blog :-) god søndag

  SvarSlet
 57. Ja med en lille og en smuksak kollektion der helst skal stå klar lige om lidt, er der sikkert ikke meget tid tilovers.
  Jeg er ret ny her i blogland og elsker universet, hvor man kan finde en masse inspiration. Din blog har hjulpet mig meget på jersey frontet hvor jeg er novice - tak for det!
  Du er velkommen til at slå et smut forbi min blog og kigge. Lige nu har jeg en give away kørende med hjemme-hakkede luffer.
  Kh Line

  SvarSlet
 58. jag brukar kika in i din blogg, gillar den mycket! är ifrån sverige som det kanske märks :) kul med eran nya butik, önskar er all lycka med den! trevlig helg!

  SvarSlet
 59. Åh, jeg kender det godt. Man vil så gerne kommentere hos alle dem, der er så flittige til at skrive kommentarer. Men jeg læser stadig med hos dig og synes jeres smuksak projekt er super fedt!

  SvarSlet
 60. Sikke et hyggeligt indlæg :-)
  Jeg følger også med her på bloggen og læser en del blogs, som jeg heller ikke lige kommenteret på. Jeg prøver dog at blive bedre! For det er jo så skønt både at give og få søde kommentarer.
  Og så siger du bloganbefaling. Så giver det et helt sus i maven, tænk hvis... :-)
  Jeg har blogget i et halvt år nu og du skal være så velkommen til at kigge forbi -jeg er altid hjemme ;-)
  Jeg blogger om krea-halløj og er forelkset i DIY's
  Hilsen Frk. Hansen
  www.frkhansen.dk

  SvarSlet
 61. Du er også velkommen til at kigge forbi min blog. Det er en hverdags og krea blog.
  Jeg følger med her hos dig og har gjort det længe :)
  Kan sagtens nikke genkendende til det med tiden og få svaret alle..
  Hilsen Rikke
  Www.bareschoen.blogspot.com

  SvarSlet
 62. Jeg tror nok du har besøgt min blog ; ) ...da vi skrev lidt om bogstaver... men jeg vil da selvfølgelig blive beæret hvis du vil være fast læser! Nogle gange tænker jeg bare, at dem som har blogget lææænge, sikkert allerede har en liste så lang de følger, og så kan det jo være svært at få plads til flere i en travl hverdag! Men du skal være velkommen : )

  SvarSlet
 63. Kære Line. Bare rolig, dén tanke har vi ikke om dig - tror det fleste af os kender det der med at have travlt - og de færreste af os er ved at lave vores egen kollektion til egen nyopstartet (lige om lidt) butik ;-) Jeg glæder mig til I bliver færdige og til at se jeres skønne kreationer! Du er velkommen til at kigge forbi min blog.

  Kh Pernille

  SvarSlet
 64. Du har absolut intet at undskylde for, sådan er livet nogengange, og du lyder til at have rigeligt at se til. Det tror jeg alle har forståelse for :-)

  Du er meget velkommen til at kigge forbi hos mig: http://retrorejen.blogspot.dk/

  God fornøjelse med læsningen, og glæder mig til at læse om de blogs du finder, og selv opleve nye :-)

  SvarSlet
 65. Det er da helt forståeligt du har travlt, med alle de nye ting som der snart sker :)
  Du er meget velkommen til at kigge forbi hos mig http://brineh.blogspot.dk/

  Kh Sabrina

  SvarSlet
 66. Du er velkommen til at kigge forbi hos mig byromby.blogspot.com :-) jeg elsker at følge din blog og blive inspireret af din kreativitet! Hilsner Lone

  SvarSlet
 67. Hejsa

  Jeg er ny blogger og også ny blog læser. Uh jeg føler jeg har lært en hel ny verden at kende :) Ville blive rigtig glad om du ville kigge forbi min blog:
  http://historiskdesign.blogspot.dk/
  Synes din blog er super inspirerende og følger dig da også ;)

  Kh
  Joy

  SvarSlet
 68. Jeg læser selvfølgelig med, du er en dejlig inspirationskilde

  SvarSlet
 69. Uha, det ser ud som om du får travlt ;) Jo,jo der følges skam med i butikkens opbygning,smil og tårer, og ikke mindst i alle de fine ting du frem tryller.

  SvarSlet
 70. Hej Line. Du har været en af de første blogs, som jeg blev fast læser hos. Jeg elsker dine indlæg, og derfor ville jeg da blive super glad, hvis du vil tage et smut forbi min blog, og se hvad jeg laver.

  Mvh Helena

  madebyme-helena.blogspot.com

  SvarSlet
 71. Hej Line
  Jeg følger også med hos dig, og er spændt på det nye projekt du har gang i med butikken.....jeg opdagede blogland meget sent, faktisk først for alvor her i sommers, og startede også selv med at blogge der. Og hvilken fantastisk, forunderlig og inspirerede verden der foldede sig ud!!!! Jeg er stadig VILDT begejstret og ELSKER al den inspiration der er at hente :-)
  Mange gode hilsener

  Mette

  SvarSlet
 72. Hej Line. Jeg læser din blog og følger dig og din butik med stor interesse. Jeg syntes du har et spændende projekt og håber så inderligt at det lykkedes... Jeg er meget ny her og er glad for at kunne bruge blogland til at vise mine projekter frem. Det er en rigtig god motivation. Jeg har blog: http://sewading.blogspot.dk/ hvis du er intersseret . God læse lyst...

  SvarSlet
 73. Jeg er fast læser af din inspirerende blog! Syntes det er et super godt initiativ med jeres butik, gine ting du laver :-) Min blog kan slet ikke måle sig med din, men du er velkommen til at kigge forbi :-)

  SvarSlet
 74. Jeg elsker at følge din blog!
  Du har så mange fine ting!

  Min blog er ikke en kreablog, men du er velkommen til at kigge forbi alligvel :)

  Den handler om mine børn, især om min søn der kom til verden 2 mdr. for tidligt, fik en alvorlig tarmsygdom, og om hele det lange indlæggelsesforløb og nu tiden efter.

  http://minemirakler.dk

  SvarSlet
 75. Jeg tænker, at din manglende aktivitet egentlig lidt er en selvfølgelighed lige nu, hvor du knokler på med Smuksak. Men det bliver nu dejligt at få dig tilbage;)
  Du skal være velkommen til at kigge ind i mit univers, som er en blandet landhandel, hvor bolig, retro tekstiler, kreativiteter og livet som infertil nok fylder mest.
  Dejlig søndag til dig:)

  SvarSlet
 76. Ja, kære Line, jeg læser jo med næsten hver eneste dag. Er ved at revne af spænding over jeres Smuksak-eventyr ;)

  SvarSlet
 77. Jeg elsker at følge din blog, og få en masse dejlig inspiration. Du skal være så velkommen forbi min lille blog ;)

  SvarSlet
 78. Jeg nyder så sandelig også dine indlæg og ikke mindst bare at blive inspireret af dine ælde indlæg. Jeg selv blogger mest om loppefund. Jeg er sikker på de fleste bære over med lidt lang eller udeblevet svar, det er jo tydeligt at du er en travl kvinde. Hun også at pleje dig selv og familien en gang i mellen:)

  SvarSlet
 79. Jeg følger også med spænding med her på din blog og ikke mindst smuksak projektet :-)
  Du er meget velkommen til at kigge forbi hos mig :-)

  SvarSlet
 80. Du skal ikk undskylde alle os der følger dig ved jo hvor travlt du har for tiden og vi følger dig i stor spænding, personligt så synes jeg det er SÅ fedt du gør det, jeg har selv samme drøm en dag, om den forbliver en drøm eller om jeg får muligheden en dag ved jeg ikk, men jeg griber den hvis jeg får muligheden.
  Kig endelig forbi min blog en dag tiden lige passer ind til det.

  SvarSlet
 81. Hej søde Line
  Jeg er her stadig også selvom min hverdag og er presset og når heller næsten aldrig at får kommenteret... Men 2 minutter ekstra skulle du have og få afvide jeg er her:)

  SvarSlet
 82. Jeg følger dig ikke...endnu... For det er 1. gang jeg er inde på din blog. Jeg er forholdsvis ny i blogland men ihhh, hvor jeg elsker det!

  Men mon ikke jeg snart melder mig til dit store følge af faste læsere, for hold da op, hvor er det en skøn blog du har!

  -Linette

  SvarSlet
 83. Jeg har fulgt din blog et godt stykke tid. Jeg nyder de fine farver og gode ideer:) tak for det..
  Min blog hedder blogmoster. Jeg elsker at tegne og hækle og indrette mit hjem:) kig forbi.
  Kh Charlotte

  SvarSlet
 84. Jamen jeg er da én af dine følgere :-)
  Kate

  SvarSlet
 85. Jo jo, jeg sniger mig også ind og læser med på din blog og jeres butiksprojekt.
  Kig endelig forbi min bette blog, som har været i luften et par måneder.
  Karen

  SvarSlet
 86. Du skal være velkommen til at kigge indenfor hos os i Fantast-fabrikken, vi har som regel rigtig mange ting igang i vores lille krea-fabrik. Vi elsker at give nyt liv til gamle, sjove, skæve og udslidte ting. Vi startede vores samarbejde for 40 år siden, men vi brugte lige de første 38 år på at få børn, hus, hund og volvo, men nu bruger vi de næste år på krea-hygge. Finn er en fantastisk håndværker og jeg en krea-nørd der tror at alt ting kan lade sig gøre, og det kan det jo iøvrigt også når bare man prøver.
  Eva

  SvarSlet
 87. jeg læser stadig med, men har haft vildt meget at se til så det er blevet alt for lidt jeg har fået kommenteret rundt omkring i blogland :)

  SvarSlet
 88. Følger spændt med i jeres projekt og glæder mig til engang at besøge butikken :-). Vi har skrevet sammen ang. patchwork på et tidspunkt og jeg har købt både stof og en vase af dig - ved ikke om du nogensinde har fundet vej til min blog - men håber du vil kigge forbi :-). Min tid er som din knap for tiden og indlæggene er ikke så mange, som jeg kunne ønske - det kommer igen!
  Anna

  SvarSlet
 89. Du må meget gerne komme på besøg hos mig - LeLouLaLi. Min blog er bare til hygge og sjov. Jeg blogger mest om strik og almindeligheder.... men jeg har det sjovt imens. Iøvrigt en rigtig god ide :)

  SvarSlet
 90. Mange kommentarer og mange blogger å titte innom! Jeg følger med deg og liker så godt de fine genserene du syr. Jeg syr selv også, mye barneklær til salgs i egen butikk + nettbutikk. Har tema gjenbruk og redesign, og bloggers ellers litt om hverdagslige ting. Legg igjen et lite pip hvis du stikker innom bloggen min da? :-) Ingrid.

  SvarSlet
 91. Har fulgt med længe, du laver de skønneste ting. Følger også med i smuksak projektet, da jeg selv bor lige udenfor Aarhus, det er så sejt gået!!!

  Tag gerne et kig hos mig, der er collager som jeg laver i Photoshop, kagedekoration og andre kreating som ofte bliver lavet sammen med mine piger ;o) Skal netop til at kaste mig ud i at sy hynder til min yngste datters seng og jeg har ikke syet i 20 år, så det bliver spændende ;o)

  http://mitskonnekaos.blogspot.dk/

  De bedste hilsner
  Ann

  SvarSlet
 92. Hej Line

  Jeg har fulgt din blog et stykke tid, du inspirerer mig meget med alle de fine ting du laver...
  Du har en fantastisk blog..
  Smil Lone

  SvarSlet
 93. Hej Line.

  Jeg har fulgt din længe.! Jeg havde jo bla fornøjelsen af at hækle dyr til dig og Freja.
  Jeg holder vejret sammen med jer, i alt jeres arbejde i smuk sak, men det jeg mest holder af ved din blog, er at du både fortæller det positive, men også dele når livet gør lidt ondt! Med stor inspiration til os alle.
  Du er altid velkommen hos mig :)

  Kh Tina

  SvarSlet
 94. Jeg er heller ikke særligt god til at få kommenteret for tiden, men er vild med dine fine og inspirerende kreationer :-) Og spændt på at følge jeres Smuksak-projekt! Min blog indeholder en god blanding af kreaidéer for børn og voksne, syprojekter i både retro og nye stoffer, hæklerier og familieliv.
  Kh Bodil

  SvarSlet
 95. Hej Line
  Jeg læser også fast med hos dig - du er sådan en skøn original retroelsker :) Du er velkommen til også at kigge med på min blog¨...
  KH Tine

  SvarSlet
 96. Det ville da være så hyggeligt, hvis du kiggede forbi :) Jeg synes du laver nogle skønne ting og jeg følger spændt dit Smuksak projekt. Jeg kan også godt lide din åbne og ærlige stil på bloggen.
  Kh. Ditte

  SvarSlet
 97. Blir glad hvis du tar deg en tur innom meg :)
  Det er mest søm på bloggen, litt annet her og der...

  SvarSlet
 98. Du er også velkommen til at kigge forbi min rodebutik :-)

  www.isasrodebutik.blogspot.dk

  SvarSlet
 99. Hej Line.
  Jeg følger også med glæde din blog om Freja, kreativiteter og Smuksak.
  Jeg håber, at du får alting til at falde på plads med dit nye liv som selvstændig. Du skal i hvert fald ikke være i tvivl om dine evner. Dem har du helt styr på!
  Du er velkommen til at kigge forbi når overskuddet er tilbage i dit liv igen :-)
  kh Merete

  SvarSlet
 100. Du skal være mere end velkommen til, at slå et smut forbi. Jeg tror alle kan forstå, med alt det nye der sker for dig og det opstartsarbejde der er i butikken, at du ikke får svaret på henvendelser eller kommenteret rundt omkring. Jeg læser flittigt med her og glæder mig bare til, at hilse på jer i butikken en dag.

  SvarSlet
 101. Jeg kan sørme godt forstå du har travlt med alle de spændende ting du har gang i!
  Ville sådan ønske jeg kunne være en del af Jeres Smuksak, jeg glæder mig til at kigge forbi når jeg er i Aarhus. Det bliver helt sikkert godt!
  (Og du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi min blog :o))

  SvarSlet
 102. Hejsan! Vilket fint bildcollage:) Har följt din blogg till och från sedan i våras och inspireras av dina bilder, färger, tyger mm. En härlig blogg man blir glad av att läsa.....och jag förstår nästan vartenda ord du skriver;)Har följt ditt smuksak projekt med spänning och har tänkt att maila dig ang att bli gästsäljare men det har inte blivit av. Besök gärna min blogg...om du hinner för det verkar vara fullt upp och nu fick du massor av nya bloggar att besöka. Jag fortsätter att följa och kanske mailar dig någon dag om smuksak:)

  SvarSlet
 103. Hej Line
  Er ny i blog land men har allerede nogle favorit blogs bla. din så ville blive rigtig glad hvis du også vil blive fast læser på min.
  Mange hilsner fra
  Rikke

  SvarSlet
 104. Hej Line

  Ja jeg følger bestemt også med her, og synes det er nogle fantastiske kreationer og spændende projekt med Smuksak.

  jeg er ikke med på Retro-bølgen, men kunne godt se din hættekjole i andre mere afdæmpede stoffer.

  Du er velkommen til at kigge forbi min lille blog...

  SvarSlet
 105. Jeg har længe fulgt med på sidelinjen og er meget imponeret over dine kreative evner, som er en kilde til stor inspiration.

  Jeg har langt om længe selv taget springet og oprettet en blog, da jeg følte en vis samhørighed mellem alle jer bloggere, som jeg gerne ville være en del af. Jeg håber selvfølgelig at du har lyst til at kigge forbi, og se hvad Itas Album indeholder.

  SvarSlet
 106. Ja, jeg følger med, og synes du er enormt kreativ - Jeg blogger om lidt af hvert, mest dagligdagen, men også lidt kreativitet ind imellem - du er velkommen forbi http://nummer32.blogspot.dk/

  SvarSlet
 107. Hejsa:-) Jeg er ny blogger og fandt lige din blog, den glæder jeg mig til at følge som fast læser :-) Jeg blogger om krea projekter og om hverdagen som også indeholder det dejligste Down barn :-)Håber du har lyst til at kigge forbi :-)

  SvarSlet
 108. Jeg følger jeg også med hos dig og synes du laver nogle rigtig fine ting! Smuksakprojektet er vildt spændende og jeg glæder mig meget til at kigge ind i jeres butik når I åbner!

  Jeg selv er forholdsvis ny blogger og blogger om dit og dat og mine små kreaprojekter.

  Håber du har lyst at kigge forbi!

  #Line

  www.linesforunderligeverden.blogspot.com

  SvarSlet
 109. Hej Line
  Sikke mange dejlige blogs du har fået svar fra på dit indlæg her :) Denne vil jeg bestæmt bruge til at opdage nye krea-blogs i fremtiden!

  Jeg er selv ret ny her i blogland, og nyder den fantastiske gode stæmning der råder blandt alle kreative og skønne kvinder her inde. Her er alle velkomne, og et dejligt sted at dele fælles interesser, at blive inspireret og forhåbentlig også inspirere! ;)

  Om du får tid og lyst, vil jeg da blive helt vildt glad for om du kigger forbi min retro- og genbrugs-glade blog en vakker dag! ;-)

  Dejlig uge videre til dig, og pøj-pøj med det kreative inden butiks-åbning!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 110. Du får vist noget at se til... Jeg er nystartet KREATIV blogger og håber selvfølgelig også du får tid til at kigge ind hos mig: http://kreativekrumspring.dk/

  Fed blog du har!

  Blog hilsner fra Liza

  SvarSlet
 111. Sikke mange kommentarer, du får vidst travlt (som om du ikke har det i forvejen!). Jeg har fulgt din blog siden jeg selv startede som blogger for lidt over et år siden. Jeg har først set dit indlæg nu da jeg den sidste tid ikke har haft tid til at læse med på andres blog. Jeg har i stedet prioriteret at bruge den tid jeg havde på at lave indlæg på min egen blog. Jeg håber du har tid til at kigge forbi.
  Held og lykke med Smuksak åbningen på tirsdag. Jeg kigger forbi engang ved lejlighed når jeg kommer til Århus.
  VH Tina.

  SvarSlet
 112. Kære Line

  Jeg følger også med i din blog. Faktisk var din en af de allerførste blogs jeg stødte på, da jeg i sin tid googlede løs på genbrugs/retrofund - og jeg har hængt ved lige siden! Derefter kastede jeg mig så selv ud i 'bloggeriet' for et par måneder siden, og det har jeg ikke fortrudt. :)

  Eftersom jeg har fulgt dig nogle måneder, kan jeg fortælle dig, at du bestemt ikke fremstår som en 'arrogant trunte', som du selv formulerer det. ;) Ligesom mange af de ovenstående bemærkninger også fortæller, er vi mange der følger spændt med i SMUKSAK projektet. Så der er forståelse for det kæmpe arbejde og tidspres der ligger bagved oprettelsen af et sådant projekt, hvilket jo også kan læses ud af dine SMUKSAK kollegaers blogge. Personligt er jeg meget spændt på resultatet. Synes det er en virkelig skøn grundtanke der ligger bagved. Så pøj pøj med det.. :)

  Mvh. Katrine Louise

  SvarSlet
 113. Jeg følger med i bloggen, og finder den rigtig inspirerende. Jeg glæder mig til at komme og besøge smuksak-butikken engang også.
  Hvis du når igennem alle de blogs der allerede er blevet nævnt, må du da også gerne kigge forbi min: styledesigncreate.com

  SvarSlet
 114. Utroligt så populært dette indlæg er ;o) Er en fast læser af din blog - simpelthen så inspirerende og glæder mig helt vildt til Smuksak åbner, skal helt klart se den - selvom der er et stykke vej at køre.

  Anne Sofie / pigeriprovinsen.blogspot.dk (håber du kigger forbi)

  SvarSlet
 115. Kære Line.
  Din blog er til stor inspiration for en blog-begynder, med en beskeden blog som min. Beundrer din ærlighed, og æstetiske sans!
  Rigtig glædelig jul :)

  Maibritt (www.nomakebelieve.blogspot.dk)

  SvarSlet
 116. Hejsa..
  Ja jeg er også en af dem der læser med i stilhed. Jeg har selv en blog - og har været lidt ude af blogland grundet en skilsmisse, tre unger og et liv der skulle tilpasses nye regler.

  Jeg bor i Århus - og skal HELT sikkert forbi din butik en dag.Jeg er selv kreaholich - men lige nu er det mest grafiske billeder jeg laver ... trykt på lærred :O)

  Håber du har lyst til at kigge indenfor hos mig - fruea.com (lige nu er der en give a way skudt igang :O))

  Ha en glædelig jul
  Mvh

  Mette / FRUEA.com

  SvarSlet
 117. Du er da ihvertfald også velkommen forbi min blog :)
  www.simoneskrea.blogspot.dk
  Din blog er virkelig virkelig god, du er til kæmpe inspiration for mig og helt sikkert mange andre :)

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)