torsdag den 15. november 2012

Her åbner Smuksak

Måske har I allerede set det hos en af de andre smuksakker, men I slipper ikke for at se det igen her på bloggen. Om ganske få timer står jeg nemlig nede i vores lokaler, som vi overtager i dag, og som skal blive til vores helt egen Smuksak.

Lokalerne er beliggende i Borggade 10 midt i Århus, tæt på Latinerkvarteret. Her får vi to fine lyse lokaler til butik samt personalerum, store lækre udstillingsvinduer, højt til loftet og vores drøm opfyldt!
Vi skal ikke bare have butik. Vi skal også afholde workshops med os selv og dygtige folk udefra som undervisere. Vi skal være kreative i butikken. Vi skal arbejde hårdt men også lege og grine. Smuksak skal være det super hyggelige og indbydende alternativ til de typiske børne- og designbutikker. Kvaliteten skal være i topklasse, og vores produkter skal adskille sig fra de masseproducerede ved at være unikke og veludførte af designerne selv, som elsker at lave det, de gør.

Vi glæder os, og mon ikke mødet i aften skal både indledes og afsluttes med boblevand og jubel!


20 kommentarer:

 1. hvornår åbner butikken ? :D

  SvarSlet
 2. Det bliver så godt! Glæder mig til at se hvordan I får jer indrettet :)

  SvarSlet
 3. Alt held og lykke og stort tillykke :-)

  SvarSlet
 4. Ih kan godt forstå i er ved at briste af spænding- glæder mig til at besøge jer i jeres smuksak!!:)

  SvarSlet
 5. Hvor bliver det fedt! glæder mig til at besøge jer

  SvarSlet
 6. Hvor er det fedt og spændende. Tillykke

  SvarSlet
 7. Kæmpe Tillykke. Jeg kommer helt sikkert forbi, når I åbner dørerne.

  SvarSlet
 8. Glæder mig til mit næste besøg i Århus!!

  SvarSlet
 9. FED beliggenhed, tillykke - næste gang jeg skal til Aarhus (kan godt gå lidt tid dog) skal jeg helt sikkert stikke hovedet forbi og hilse på :-)

  SvarSlet
 10. Hvor vidunderligt!
  Det bliver bare så spændende for jer - og for alle os andre også, selvfølgelig. :-)

  SvarSlet
 11. Så er een hemmelighed offentliggjort, hvad med den hemmelige åbningsdato???

  Hilsen Kirsten,kommitent

  SvarSlet
 12. Stort tillykke til jer, hvor er det dejligt at det endelig faldt på plads! Glæder mig rigtig meget til at besøge jer :o)

  SvarSlet
 13. Jeg stikker helt sikker hovedet inden for i butikken næste gang jeg kommer til Århus :)

  Mvh Mette

  SvarSlet
 14. juhuu, glæder mig til at besøge jer :) God fornøjelse

  SvarSlet
 15. Tillykke til jer! Og jeg kommer helt sikkert forbi en dag - selvom jeg bor på sjælland (elsker nemlig Århus, så nu har jeg bare en undskyldning mere for at tage et "smut" forbi byen). :)

  SvarSlet
 16. ÅÅÅh hvor FEDT! Pøj pøj skønne piger!

  SvarSlet
 17. Tillykke med lokalerne. Det bliver spændende :-)

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)