onsdag den 14. november 2012

I fint selskab

I går sendte min søde Smuksak kollega, Heidi, mig en besked på Facebook med dette link, og der kunne jeg så overraskes over at se, at min blog ligger som nummer 46 over de mest læste danske blogs. Det er helt vildt sejt!
Jeg er dog lidt skeptisk overfor deres indsamling af denne data, for hvad med alle de der modeblogs, der er så evigt populære og mangfoldige? Jo jo, der er skam en del på listen, men at min lille kreablog skulle komme på den liste, er nu alligevel ret ubegribeligt for mig.

Og jeg er i fint kreaselskab med søde veninder, bloglands-bekendtskaber og mine egne store krea-idoler. Her er de kreablogs, hvor jeg læser med hele tiden og så lidt mere, der ligger i Top100 over mest læste danske blogs:

15: Tusindfryd
17: Unikarina
18: Karlssonskludeskab
19: Kirkesjov
25: Thevintagehausfrau
28: Lullaby & La La 
29: Barewunderbar
31: Rappedikke
33: Westmose
34: Søhesten
42: Laralil
46: XoEinDing (miiiiig!!)
61: Smilerynker
66: Marapytta
74: Brilleting
85: Olineart
88: Krudtuglensmor
96: Krittewitt
98: Pralerier

Og så lige et billede af Freja, der er kreativ med Duplo og skaber spændende skulpturer (eller noget) - billedet er bare til pynt, men hun pynter altså også gevaldigt, min Freja :)

 

23 kommentarer:

 1. Det er da en op og ned uge med krassende bank og varm applaus fra os, der synes du gør det godt. Ski... være med, hvordan data indsamlestil blog-top100-listen....tag det som et rygklap i en udmattende periode:) God dag. Marlene

  SvarSlet
 2. Tillykke med det. Ved heller ikke hvordan de lige samler data, men tag det for kompliment, for det er en super lækker blog du har :)
  Og endnu mere lækker pige må man så nok alligevel sige.

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Også tillykke til dig Anne :) Du er jo også kommet på listen!

   Slet
 3. Tillykke!! Og jeg er da også helt overrasket over at være så langt oppe på listen. Hold da fast!

  SvarSlet
  Svar
  1. Arj, det overrasker ikke mig :) Tillykke til dig også!

   Slet
 4. Kære Line

  JA!!! Selvfølgelig er du på den liste - og det er fuldt fortjent! Det er en liste jeg besøger ofte (dagligt), da man faktisk kan bruge den aktivt. Jeg bruger den til at finde alle de links, der laves til min blog (det er nemlig sådan listen fungerer - din placering afhænger primært af, hvor mange, der har haft lyst til at linke til dig). Hvis man ikke læser aktivt med på en blog, kan det være meget svært at opdage et dejligt link - men jeg vil så gerne sige tak for dem alle sammen - så dette er et godt værktøj til at finde dem. Desværre har de lidt problemer efter at Blogger lavede om - så deres søgemaskiner kan ikke rigtig finde ud af det endnu. Men dengang det virkede, var det virkelig godt!

  Og så er jeg selvfølgelig lige som dig super glad og stolt over overhovedet at figurere på den liste :-) Og tak for link!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Tillykke Line!

  Jeg havde lidt glemt listen her, og har heller ikke forstået præcis hvordan den fungerer. Men det kunne Mette så løfte sløret for, og det var meget fedt lige at få den info. Tak Mette.

  Og tak Line, for at minde mig om den. Jeg er da også lidt stolt over at figurere på listen endnu :)

  SvarSlet
 6. Dejligt for dig :D, jeg kendte ikke til den liste før, men dejligt at se ens blog også er der på :D

  SvarSlet
 7. Fedt. Tillykke :-) Hvis man ellers kan regne med de indsamlede data, som du selv nævner!

  SvarSlet
 8. Tillykke :0)

  Du har også den sejeste skønne blog - Som er god til at fornye sig (jeg synes i hvert fald den har forandret sig meget i den tid jeg har fulgt dig)

  SvarSlet
 9. Tillykke med det :) Kæmpe skulderklap. Hvor er hun sød din datter.

  SvarSlet
 10. Jeg har før set den liste, men havde helt glemt den igen.... Hvordan er det i grunden den fungerer, skal man selv linke sig på siden, og så registrerer den hvor man evt lander henne??? Det kan jeg nemlig ikke finde ud af...

  Men i hvert fald, så forstår jeg godt hvorfor i alle sammen er landet der, jeg følger også de fleste af de fine blogs på listen :-) Så stort tillykke....

  SvarSlet
 11. Nej hvor skønt og tillykke :-)

  SvarSlet
 12. hvor skønt for dig, kan se jeg også har et godt øje til flere af jer der er på listen.

  Tillykke

  SvarSlet
 13. Fedt fedt fedt!!
  Hvor er det skønt at se så mange kreablogs på listen :)
  Tillykke tillykke til dig og de øvrige!

  SvarSlet
 14. Jeg tror ikke du skal betvivle den liste, DU HAR JO EN GOD BLOG! :-) TIllykke med det! Og det er en meget sød koncentreret Freja du har dér :-)

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)