mandag den 12. november 2012

Krisen kradser...

... også hos XoEinDing. Lige nu føles det som om, jeg står i gæld til halsen, hvilket jeg sådan set også gør. Banken ringer, manden låner, jeg stresser og er helt vildt bange for, at mine varer til Smuksak butikken ikke kommer til at give et fornuftigt overskud... Alt er en gråzone... Når banken spørger, hvad jeg forventer at tjene, må jeg svare 'aner det ikke'. Når manden spørger, hvornår pengene lånt fra fælleskontoen kan tilbagebetales, ligner jeg et stort spørgsmålstegn, og når regninger og anden gæld skal betales, bliver det først, når min samvittighed simpelthen ikke kan klare det mere. Dertil kommer de lån, som jeg har været så heldig at få af nærmeste familie - de rykker ikke... endnu.

Derfor har jeg den sidste time været rundt i lejligheden og finde alle de ting frem, som jeg ELSKER, men som jeg ikke har så meget brug for, at jeg kan tillade mig at beholde dem, når situationen ser ud, som den gør. Inden længe ryger det til salg her på bloggen (via shoppen). Ikke til overpriser. Bare til den pris, jeg selv har givet eller den gængse pris for tilsvarende, så det resulterer i penge i kassen. Penge, jeg nok aldrig skulle have brugt til at begynde med (..kæft hvor er det sølle, altså!)


Blandt andet kommer følgende til salg: Vintage kuglelampe, meget sjælden klokkeblomst eventyrlampe, en stor del af jerseysamlingen med børnemotiver, vintage børnestoffer, vintage blomstrede stoffer, smukke vintage vattæpper (fx det blå og lilla i baggrunden), hæklede vintage tæpper, vintage legetøj og dimser, vintage viskestykker og mønstrede vintage håndklæder. Stort set alt er vintage eller unika, og derfor står det mig også meget nært, men samleren må vige for den forretningsdrivende, så nu skal det være. Der bliver sikkert tilføjet mere løbende, men jeg skal nok opdatere med indlæg, og nu ved du, hvad du skal bruge lommepengene til ;)

Opdatering: Jeg har allerede fået rigtig mange individuelle henvendelser via mail på forskellige ting i bunken, og da det simpelthen er alt for tidskrævende at besvare jer alle enkeltvis med mål og priser, må jeg henvise til at holde øje med bloggen. Jeg skal som nævnt ovenfor nok give besked, så snart shoppen er opdateret, så vil du forrest i køen, kan du tilmelde dig mail notifikation via sidebaren.

Og har du ikke selv pengene eller lysten til at købe og alligevel lyst til at hjælpe, så link endelig via din egen blog eller gør anden reklame. Jeg kvitterer med virtuelle krammere og good-will uden ende (det er lige, hvad jeg har råd til at dele ud af pt) ;)

32 kommentarer:

 1. Det er også en stor satsning og en stor ting at kaste sig over... Håber at det bliver nemmere med pengene når butikken bliver åbnet! Kram

  SvarSlet
 2. Ush, den var værre :0(

  Jeg er dog sikker på at Smuksak bliver rigtig godt - og rigeligt det hele værd!!!
  Jeg ville ønske at jeg kunne aftage nogle af sagerne (jeg kan se op til flere sager med mit navn), men økonomien ser stadig ikke for godt ud her - Så jeg er også godt igang med at finde ting og sælge ud af...

  Men ØV!!!! med øv på Line...

  SvarSlet
 3. Kender godt den følelse med penge, det er ikke sjovt. Den blå lampe er godt nok fin. Spændt på, hvad den vil koste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har prissat den til 300 kr. og først til mølle på mail xo@xoeinding.dk ;)

   Slet
 4. Vil du fortælle, hvad klokkeblomst skal koste?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bliver dyr... Det er som sagt en sjældenhed fra 50erne og et samlerobjekt, som sælges for omkring 2.000 kr., når man er heldig at finde en af slagsen.

   Slet
 5. Åhh de skide penge.... De styrer til tider alt for meget.
  Håber virkeligt for dig at dit Smuksak bliver en kæmpe succes og at du helt glemmer slidet og slebet her i begyndelsen. Som en eller anden klog engang har sagt "Al begyndelse er svær" og " Man skal yde, for at nyde.
  Masser af krammer fra mig til dig

  SvarSlet
 6. Kan så meget følge dig. Er lige på barselsdagpenge og det dækker ikke engang mine månedlige udgifter. Så det er vidst godt at arbejdet snart kalder igen. Men jeg sælger også alt hvad der kan sælges og bare skaffe til en tankfuld benzin. Sølle.

  SvarSlet
 7. Jamen sødeste, det er usikker grund i har bevæget jer ud på, men er sikker på i får fodfæste ;) Det ikke helt at kende sin kommende indtægt er " uhyggelig" hav nu is i maven, det skal nok gå.

  SvarSlet
 8. Uh... Den blå kuglelampe hvad skal du have for den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov... Den er der mange der er interesserede i: 300 kr. og først til mølle på mailen :) xo@xoeinding.dk

   Slet
 9. Jeg køber gerne kuglelampen! ;-) Næsten uanset pris :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har prissat kuglelampen til 300 kr. Hvis du stadig er interesseret, sender du mig bare en mail på xo@xoeinding.dk

   :)

   Slet
 10. Kære Line. Kan godt forstå, det generer dig at skylde penge - jeg hader det også. Og det er naturligvis træls at være nødt til at sælge ud. Men selvom det er smukke ting, som du sikkert har et forhold til, er det heldigvis "bare" ting, og forhåbentlig kommer der snart en tid, hvor du med god samvittighed kan købe smukke ting igen.
  Mht. det med at investere i den nye butik - ja, så skal der jo altså bruges penge, før der kan tjenes penge. Og det er bare umuligt at forudse, om udgifter og indtægter hænger sammen. Dog har jeg oplevet i Workshop Copenhagen, som jeg er en del af, at det er smart både at lave de megalækre og lidt dyre ting, men også huske at producere en del "småting", hvor materialeprisen er meget lavt. Ganske enkelt for at sikre et overskud... Også selvom det ikke altid er helt lige så sjovt ;-)
  Håber I får stor succes med butikken, og at dine bekymringer forsvinder som dug for solen :-) Kh Maria

  SvarSlet
 11. Jeg er ked af at høre det er svært for tiden Line...I må simpelthen snart åbne så I alle kan begynde at få penge ind igen....tænker på jer og er med stor beundring for jeres eventyr. Er spændt på hvilke jerseystoffer du sætter til salg...det er en stor frister for mig :)

  SvarSlet
 12. Øv - xxx så meget fingre for, at det lykkes for dig/jer alle i Smuksak, for det er nogle superflotte ting, I laver hver især.

  Jeg spytter gerne i din slunkne kasse for nogle af de lækre børneretrostoffer, så jeg holder ekstra skarpt øje med bloggen det næste stykke tid ;-)

  SvarSlet
 13. Åh altså, håber for jer at det kommer til at gå godt med butikken!
  Hvad skal du have for de to forreste børneprint: de turkise fugle og det multifarvede med fisk og ænder?
  Kh Mia

  SvarSlet
 14. Kan godt forstå du er lidt nervøs inden det hele starter og alt stadigvæk er usikkert,men,men er sikker på du nok skal få solgt dine fine ting.Held og lykke med det hele:0)
  kh.Laila

  SvarSlet
 15. Det var godt nok noget øv men håber i snart åbner så du kan få pengene ind.

  Jeg kunne være meget int i dit stof både vintage børn og blomster men også jersey

  SvarSlet
  Svar
  1. efter hvad jeg kan se så har du en del der er lige mig.

   Slet
 16. Det tyder heldigvis på, at mange er interesserede i at overtage dine fine ting:-) Og lige så snart de er solgt, vil du sikkert mærke en lettelse over at det bare ligger og ikke bliver brugt som det burde. Pøj pøj med økonomien - her kæmpes der også...

  SvarSlet
 17. øv træls når man skal stresse sådan over penge, hader det !! håber I snart er klar til at åbne, så der også kommer indtægter og ikke kun udgifter....
  Jeg er intr i det lilla med æbler og evt også noget af børnestoffet og jerseyen ;O)

  kh Jane

  SvarSlet
 18. Jeg er sikker på at du nok skal få solgt godt af dine ting! Du laver sååå fine ting :-)
  Håber snart at der bliver lidt ro om jeres pengesager -og i få tid til at nyde alle de nye ting der sker i jeres liv :-)
  Held og lykke her fra!

  SvarSlet
 19. Åh, kender det al for godt... Jeg og min mand er lige på vej ud af økonomisk krise, hvor vi begge gik ledige... Men man lærer hvad der betyder noget i sådanne tider og er sikker på at du nok skal få solgt en masse af dine fine ting. Eg vil i hvertfald gerne købe af de fantastiske ting du laver :)

  SvarSlet
 20. Puhh, det er hårdt og gør nogle gange ondt at følge sin drøm - men hvor er det altså bare fedt at du gør det, og du skal nok lykkes! Masser af held og lykke herfra!

  SvarSlet
 21. Kæreste søde Line
  Åh sikken et ærligt indlæg!
  Jeg er med dig 100%, sender lige en god portion positiv energi mod Århus og håber virkelig at Smuksak bliver en succes, men kan den andet med de dygtige piger der er gået sammen :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 22. HÅBER for dig, at du får solgt ud af dine dejlige ting - som andre helt sikkert nok skal passe godt på.

  Penge er ikke alt, men de styrer SÅ meget i vores liv. Håber på snarlig fremgang hos dig! Melder mig som fast læser og giver dit et pust med på vejen ;)

  /Kathrine.

  SvarSlet
 23. Hej Line
  Kender det desværre kun alt for godt, måtte lukke min butik på Østerbro er den 1/7-12 fordi jeg ikke tjente pengene hurtig nok, og som du jo selv ved vil banken se resultater.
  Held og lykke med det.
  Rikke

  SvarSlet
 24. Hej håber ikke klokke blomst lampen er solgt
  Den er jeg meget intr i.
  Har en datter der er helt skudt i den lille fe!!
  Stoffet du har på billedet. Er der noget Jersey imellem. Og pris??
  Og det super fine retro stof der ligger i forgrunden også en pris???

  SvarSlet
 25. Hej håber ikke klokke blomst lampen er solgt
  Den er jeg meget intr i.
  Har en datter der er helt skudt i den lille fe!!
  Stoffet du har på billedet. Er der noget Jersey imellem. Og pris??
  Og det super fine retro stof der ligger i forgrunden også en pris???

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Diana

   Du kan kigge forbi shoppen og se, hvad der er tilbage samt priser og mål. Langt det meste blev dog solgt i går, men det kunne jo være... :)

   Kh Line

   Slet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)