lørdag den 17. november 2012

Smuksak og træt træt træt

Jeg har ikke så mange ord i mig lige nu. Jeg er nemlig helt vildt træt, og ligger mig på sofaen, når jeg liiiige har lavet og printet prismærker til yderligere 15 produkter. Heldigvis er Freja hjemme hos mormor frem til i morgen, og manden er ude i sit eget nye lejemål (øvelokale) og banke vægge op, så sofaen får jeg for mig selv.
Lidt billeder fra dagen i dag, hvor vi med hjælp fra smuksakkernes fantastiske netværk, fik sat halvdelen af vores vinduesskilte op, skinner og hylder på væggene, wires i vinduerne og malet bogkasserne endnu en gang. I morgen skal der sættes belysning op - også ved hjælp af 'vennetjenester' fra netværket. Det er faktisk helt vildt så meget hjælp, vi har fået og hvor mange, der har valgt at bidrage til projektet. De skal have så ufatteligt mange tak!Hver eneste dag tager jeg kameraet med ned i butikken, og hver eneste dag glemmer jeg at tage billeder, mens der stadig er dagslys. Derfor må I nøjes - her med et billede af vores skiltnings-bidragyder, der 'smuksakker' vinduet og af hylderne, som vores tømrer brugte dagen på at sætte op for os. Tænk, hvis vi selv skulle have gjort det... Så stod vi dernede endnu med ufatteligt mange skæve hylder og ubenyttede huller i væggene... ;)

16 kommentarer:

 1. hvor er det altså bare spændende...

  God aften på sofaen håber du får nydt den fuldt ud

  SvarSlet
 2. Super spændende altså. Glæder mig til at tage et kig forbi næste gang jeg er i Århus :)
  Åben ml. jul og nytår mon??

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud! Og dejligt med folk til at hjælpe med det man ikke selv kan.
  Nyd din aften på sofaen.

  SvarSlet
 4. Ih det ser spændene ud, er det i den gamle hobbybutik i ligger? god weekend

  SvarSlet
 5. Butikken ser lys og fin ut - tenker det blir flott med alle de unike tingene i :)

  SvarSlet
 6. Glæder mig til at besøge butikken !

  SvarSlet
 7. Kære Line

  Hvor er det dejligt at høre, at det går fremad:-) Jeg glæder mig meget til at se det endelige resultat, men med alt det arbejde, I har lagt i det, kan det kun blive godt (og i den forbindelse var det vist godt, at jeg ikke hoppede med på projektet i første omgang - for så havde jeg vist knækket nakken, sådan som situationen er herhjemme for tiden). Jonas kæmper med sidste del af specialet og jeg arbejder på livet løs - men det er så fedt at være med i musical, og det giver så meget igen. Men pyha, jeg glæder mig til juleferien:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Det skrider da frem ad. Meget spændende at følge med i forløbet. Jeg vil helt sikkert kigge forbi SMUKSAK når den åbner og jeg kommer forbi Århus. God arbejdslyst.

  SvarSlet
 9. SUPER spændende med den butik, det blir også webshop ikke sandt?

  SvarSlet
 10. Så spennende!! Håper jeg får kommet meg til Aarhus om ikke så lenge, hadde vært utrolig morro å få besøke butikken deres:)) Uansett, så gleder jeg meg til å følge deg/ dere her via bloggen din, dette kommer til å bli BRA!!

  SvarSlet
 11. det ser ud til at blive rigtig godt,jeg er så spændt på at se den færdige butik, og skulle jeg komme forbi århus på et tidspunkt skal jeg helt sikkert ind og snuse til stemningen og se hvad i har på hylderne :)

  SvarSlet
 12. God tur på sofaen og fortsat god arbejdslyst.

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 13. Hvad kan jeg sige....meget spændende med et projekt. Jeg håber I når det hele til juleræset.

  SvarSlet
 14. Ih det blir simpelthen SÅ godt!

  SvarSlet
 15. Jeg glæder mig SÅ meget til at kigge forbi!

  SvarSlet
 16. Spændende. Jeg kigger helt bestemt forbi, når jeg er på de kanter :)

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)