søndag den 25. november 2012

To dage til Smuksak

Ja, det er slet ikke til at begribe, men nu er der altså kun to dage til, vi åbner butikken. På tirsdag kl. 10.00 slår vi dørene op for vores første kunder, og selvom der stadig er mange ting, vi mangler, som må komme hen ad vejen, så kan vi vist godt være stolte af, at have denne Smuksak klar efter bare 10 dage.Og så er der endda sket rigtig meget, siden billederne ovenfor blev taget. Jeg har bare ikke selv været i butikken de sidste par dage, da Freja lige snuppede sig en omgang mellemørebetændelse og dermed krævede min opmærksomhed.

Mine produkter kommer i butikken løbende, da jeg er langt fra færdig med det hele. Faktisk er det kun en brøkdel af mine planlagte produkter, jeg har nået at færdiggøre, men jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil pine mig selv ved at stresse over det. Det er jo også fint med noget nyt i butikken med jævne mellemrum. Når vi åbner på tirsdag, vil der dog være XoEinDing babytæpper, frottekjoler med hætte, strygemærker, A4 prints, børnepuder, lampeskærme, vintage stof og julekjoler i butikken.

Og planlægger du at besøge Smuksak, men passer tirsdag dårligt, så overvej endelig onsdag, hvor jeg skal passe biksen og ville elske besøg. Jeg er der selvfølgelig også tirsdag til den store åbningsdag.

11 kommentarer:

 1. I er så seje Line! Håber en dag jeg kan komme et smut forbi jer i jylland!

  SvarSlet
 2. Det er simpelthen så spændende at følge med i... desværre alt for langt væk!
  Men held og lykke med åbningen og det hele, en skønne dag kommer jeg helt sikkert forbi jeres fine butik ; )

  SvarSlet
 3. For dælen hvor set det bare smukt og dejligt ud - jeg er næsten glad for at jeg bor i Kbh, så behøver jeg nemlig ikke gå og tænke på alle de fine ting jeg alt for let kunne bruge mine penge på...!

  SvarSlet
 4. Det ser veldig flott ut. Skulle gjerne ha tatt en tur der. Likte godt det svarte treet i utstillingen i vinduet. Har dere laget det treet?

  SvarSlet
 5. kan man på ingen måde komme til at købe det over nettet? Jeg kunne SÅ godt tænke mig en af de skønne kjoler med hætte til mine piger. Og støtter gerne op om andre der er nogle skønne kreative sjæle med ben i i næsen

  SvarSlet
 6. Jeg kommer helt sikkert ned og besøger dig :-) Glæder mig meget til i åbner:-)

  SvarSlet
 7. Butikken ser allerede skøn ud på billederne. Jeg glæder mig til at se den og alle de fine ting sådan helt rigtig når i åbner.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det henrivende ud!
  God fornøjelse med åbningen i morgen. :-)

  SvarSlet
 9. Glæder mig meget til at besøge jer i morgen. Det ser bare super lækkert ud :D

  SvarSlet
 10. SÅ fint!
  I kan helt sikkert være stolte :).
  Håber I har haft en rigtig dejlig første dag i butikken!
  Kh maj

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)