fredag den 9. november 2012

Vintage stofpakker og stof til drengene

Jeg har brugt dagen i dag på at lave stofpakker af nogle smukke smukke stoffer. Der er tre forskellige pakker, men flere af hver.
Denne gang har jeg også prioriteret at lave en drenge-pakke, som består af vintage stoffer, der ikke er blomstrede. I stedet er det grafiske mønstre og børnemotiver, så også drengemødrene kan få glæde af de smukke vintage stoffer.


Pakkerne finder du i shoppen, og du bestiller/køber ved at sende mig en mail med angivelse af pakkenummer samt din adresse til xo@xoeinding.dk

5 kommentarer:

 1. Hej Line
  Har prøvet at fange dig...men du er vist en smuksakker med travlhed, så jeg prøver igen. Vi byttede stof for en rum tid siden. Jeg har dog et ønske om at købe yderligere det halve dynebetræk med de farverige damer (Samme stof som er i stofpakke2). Det var til salgV11. Oktober...er det muligt? Hilsen Marlene, Holstebro

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh LIne, hvor ville jeg gerne have et svar:)

   Slet
  2. Hej Marlene

   Vil du ikke sende mig en mail, så er det lidt lettere :) xo@xoeinding.dk

   Kh Line

   Slet
 2. Årh Line, det ser bare for lækkert ud!!

  SvarSlet
 3. Stofpakke 2 er godt nok lækker.
  Uh ha må da lige overveje om den ikke skal finde vejen herhjem.

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)