tirsdag den 27. november 2012

XoEinDing produkterne

Julekjole i kvalitetsjersey str. 92-122
299 ,-

Børnepuder i vintagestof
199 ,-

Frottékjoler med hætte og babytæpper i vintagestof
449 og 450 ,-



A4 prints til glas og ramme på børneværelset
99 ,-

Lampeskærme til pendel eller fod
249-279 ,-

Det er faktisk ikke så meget, jeg har fået vist af de færdige produkter. Jeg vil jo egentlig gerne dokumentere, hvad jeg får lavet - også for min egen skyld, så jeg ikke glemmer, at jeg jo rent faktisk er ret produktiv, når det kommer til stykket.

På billederne er et udvalg, for det var ikke alt, jeg fik fotograferet. Enkelte ting kommer også til salg via bloggen fx mine A4 prints til børneværelset og mine strygemærker

15 kommentarer:

 1. De ser meget lækre ud Line- tegner du selv motiverne på dine prints? Knus Heidi

  SvarSlet
 2. Produktiv? Jamen sødeste Line. Det er da ikke ordet...enhver arbejdsgiver med respekt for muligheden for at få så meget ud af sin medarbejder som muligt...ville ansætte dig....du er dog en knag. God fornøjelse i butikken i morgen....og alt godt fremover. Hilsen Marlene

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er det nogle skønne ting du har fået lavet. Det må altså være en af fordelene ved at lave børneting: farverne! Det er jo et mekka uden lige! :)
  Håber at jeg snart får lejlighed til at besøge jeres butik.. :)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare fint ud, Line. Glæder mig til at se det hele IRL:-) Jonas afleverer speciale torsdag, og så skal jeg bare lige over næste uge med masser af skolehjem-aftaler - så begynder det at lysne for mit vedkommende:-)
  Ha nogle gode dage i butikken.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 5. flot udvalg, jeg er vild med det hele :)

  SvarSlet
 6. Det ser simpelthen så lækkert ud... hvem der dog bare var en lille pige på 5 år der kunne kravle i en af dine julekjoler :) Glæder mig til at se det hele torsdag! Håber i får en dejlig dag i butikken i morgen :)

  SvarSlet
 7. Så fine ting! Jeg skal vist shoppe dine produkter, når vi får en bebs herhjemme;)
  Tillykke med åbningen af Smuksak idag!
  Kh Rikke
  www.bareschoen.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Åhh Line... det er så fint det hele. Og dejligt at dine kjoler går helt op til str. 122 ;)

  SvarSlet
 9. Tillykke med åbningen, og hvor er det gaske imponerende alt det I har fået stablet på benene. :)

  SvarSlet
 10. De SÅ smukke alle de ting du laver :D

  SvarSlet
 11. Så flotte sager, og der er vist ingen som følger med her der er i tvivl om hvor meget du har knoklet ;0)

  SvarSlet
 12. Det ser bare så godt ud - og nøj, hvor jeg ærger mig over, at jeg bor så langt fra Aarhus, for ellers måtte jeg et smut forbi Smuksak og se alle de skønne sager i virkeligheden :-)

  Og stort tillykke med, at drømmen er blevet virkelighed. Jeg tager virkelig hatten af for dig og dine kreative medejere, der har turde tage skridtet og gjort deres hobby til en mulig levevej :-)

  KH
  Laila

  SvarSlet
 13. Jeg er så super meget forelsket i dine magiske magiske kreationer!:) Sådan en lampeskærm er da alt for fantastisk...! Ja, og puderne... Suk!!!!
  Er der slet ingen mulighed for at købe over nettet? Du forfører os jo her på bloggen (men jeg er så godt som aldrig i Århus)..

  SvarSlet
 14. Ser så godt ud - må virkelig være en indfriende skøn følelse at se det hele sådan færdigt på rad pg række? Tillykke med åbningen :-)

  SvarSlet
 15. Hvor er det bare nogle superlækre produkter. Tillykke med butikken.

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)