torsdag den 20. december 2012

De nye produkter og juletilbud

Jeg kunne virkelig godt have brugt noget bedre lys, men årstiden er de gode billeders fjende. Derfor er farverne lidt ved siden af, selvom jeg har prøvet at rette op på det. Alle produkterne er at finde i Smuksak frem til nytår, og næste gang, du kan møde mig i butikken, er den 29. december.

Hættetrøje i isoli og jersey 249 ,-
Posebukser i varm og blød isoli 179 ,-

Langærmede t-shirts 199 ,-

Hættetrøje i isoli og jersey 249 ,-
Posebukser i varm og blød isoli 179 ,-

Hættetrøje i isoli og jersey 249 ,-
Posebukser i varm og blød isoli 179 ,-

Hættetrøje i isoli og jersey 249 ,-
Posebukser i varm og blød isoli 179 ,-

Frottékjole i varm retrogul med hætte 449 ,-  299 ,-

Jerseykjole 299 ,-  249 ,-

Jerseykjole 299 ,-  249 ,-

Jerseykjole 299 ,-  249 ,-
Det hele er blødt, lækkert, vintervarmt og nogle skønne skønne stoffer af fantastisk kvalitet. Jeg er meget tilfreds og elsker processen så meget, at jeg slet ikke kan holde mig til én ting af gangen, så pt ligger der omkring 50 forskellige designs og venter enten på tegnebrættet eller som opklippede og klar til maskinen.

14 kommentarer:

 1. Ihh hvor har du været aktiv Line. Det ser virkelig godt ud. Elsker bare de kjoler, men de fåes vel ikke i str. M ;)?

  SvarSlet
 2. Woooow! Jeg er forelsket i det hele!!!

  SvarSlet
 3. Jeg vil godt bare have en af hver ;0)

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot det hele! Det første røde sæt er bare skønt! Jeg har fået en enkelt arbejdsdag i århus i januar, så jeg håber jeg kan nå ind forbi butikken inden turen går mod sjælland igen. :-)

  SvarSlet
 5. Wauv hvor er det flot, tænkte lige på hvor du har købt din gine, kunne nemlig godt tænke mig en i voksenstr.?

  SvarSlet
  Svar
  1. De hedder mannequiner og er kun til at udstille varer på. Prøv at Google - så finder du det bedste tilbud og hvis du er heldig en brugt af slagsen.
   Hvis du skal bruge den i forbindelse med konstruktion, skal du have en gine i stedet, men de er også meget billigere :)

   Slet
  2. Tusind tak for svar Line:-)

   Slet
 6. wow nogle lækre ting! Respekt :-)

  SvarSlet
 7. Hold nu op, hvor har du bare været produktiv - totalt flotte ting!

  SvarSlet
 8. Åh wauw altså - søde Line, det er fantastisk så meget du når :)

  Glæder mig helt vildt til din webshop åbner, er så vild med dine ting - håber at kunne lokke manden med til Århus til sommer når vi har bryllupsdag (vi tog på endags "bryllupsrejse" til Århus i sin tid og overvejer en gentagelse på 5 årsdagen :)) så SKAL jeg helt sikkert en tur ind forbi Jeres fine nye butik ;)

  Kh Karina

  Ps. Manden min har ikke glemt dit låg til sennepskrukken - Mester har bare taget trædrejemaskinetingesten hjem på privatadressen, så han kan ikke dreje det før vi kommer derud (manden står også for deres privatcomputer så der er stadig muligheder ;)

  SvarSlet
 9. Uh, når du får lavet webshoppen så bliver jeg fattig og min søn bliver ufattelig velklædt ;)

  SvarSlet
 10. Du er da gået helt amok. Hvor det det godt ud

  SvarSlet
 11. Du er da gået helt amok. Hvor det det godt ud

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)