lørdag den 1. december 2012

Hættetrøjer i lange baner

Der er gang i den helt store produktion af lækre bløde hættetrøjer til butikken i øjeblikket. De er lavet i kraftig jersey af fantastisk kvalitet og dejlig vamset og varm isoli. Den på billedet er allerede at finde i butikken, og der er flere kombinationer på vej blandt andet denne jersey kombineret med gul isoli og en anden jersey kombineret med rød isoli til pigerne og en brun til drengene. Som altid er det dog temmelig unisex, det jeg laver, så det hele kan bruges af begge køn alt efter, hvad man synes.

De findes i størrelserne 86-104 og koster 249 kr., og så skal jeg vist beklage den dårlige blitz-belysning på billederne, hvor trøjerne slet ikke kommer til deres ret.

23 kommentarer:

 1. Årh, ville ønske du lavede en i 134/140 - så havde jeg købt med det samme! De er så fine dine ting.

  Håber at kalenderen snart levner plads til et Smuksak besøg ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia

   Ja, det ville jeg virkelig også gerne, men den ville blive dyr med alt det stof, når man ikke kan købe ind til engrospriser, så jeg tror desværre ikke, jeg kommer til at producere i de størrelser.

   Og ja, jeg håber da også du får tid til at kigge forbi. Jeg er i butikken næste gang torsdag den 6. december indtil kl. 15 :)

   Kh Line

   Slet
 2. Ej hvor er den fed! Sådan en kunne jeg godt finde på, at købe til min dreng - har du flere af hver størrelse eller hvor hurtig skal man være? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina

   Tusind tak! Der er en af hver størrelse af denne variant i Smuksak nu (vi holder åbent alle dage frem til jul) + en ekstra af hver på vej. De andre varianter laves kun i én af hver størrelse, og jeg håber selvfølgelig, at de går som varmt brød ;)

   Kh Line

   Slet
 3. Superflotte og til en veldig grei pris. De må da bli solgt før du har fått lagt dem ut i butikken :)

  SvarSlet
 4. Kære Line

  Hvor er de bare fine. Hvis alt går vel, kigger jeg forbi butikken næste torsdag (skal til tandlæge kl 9, så hvis jeg ikke kommer, er det fordi jeg er død af skræk inden...)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 5. Hvor er den flot!!
  Ærgeligt man ikke hører til i Jylland :(

  SvarSlet
 6. Ej, hvad hvis man gerne vil købe og bor på sjælland?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver at få en webshop i luften, men alt tager tid, og den er i forvejen knap ;)

   Slet
 7. Wow.
  Flotte trøjer til en virkelig fin pris!
  Kan kun forestille mig at de bliver revet væk :-) !

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare fin! Synes at kombinationen mønstret og ensfarvet stof virker smart :o)

  SvarSlet
 9. Lækker hættetrøje, jeg elsker også at kombinere det flotte printede jersey med ensfarvet, giver et helt andet look

  SvarSlet
 10. Rigtig flot. Og prisen synes jeg er rigtig fair når man tænker på at den er håndlavet. Hvem der dog bare havde sådan en tålmodighed.
  Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvordan man får fingre i en når man ikke bor i nærheden af Jylland?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er det ikke lige dette produkt, jeg går hen og bliver rig på at lave - det er mere, fordi jeg er glad for designet, jeg har lavet, og fordi jeg kan lide at lave det, jeg gør.

   Jeg prøver at prissætte mine ting, så de svarer til, hvad man ellers vil kunne købe af 'design' børnetøj i DK, som fx Småfolk, Ej Sikke Lej, Alba Baby etc.
   Hvis prisen skulle tage højde for, at den er håndlavet og dermed også min timeløn, ville den koste det tredobbelte som minimum. En lille kalkule på denne trøje viser fx, at jeg kun får 70 kr. for den efter materialer, moms og skat er betalt, så det kan vist kun betegnes som værende MEGET billigt for et håndlavet designprodukt ;)

   Slet
 11. Så flot Line - er så imponeret over dine fine ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Lisbeth. Jeg er i øvrigt i gang med hjertetrøjerne :)

   Slet
 12. Hvor er den sød, og god til både drenge og piger tænker jeg. Er der "kun" jersey på bul-delen, eller er der isoli under? Jeg tænker om ærmerne kommer til at virke "tunge" ellers?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en kraftig jersey og ikke en letvægts singlejersey som dem, man typisk finder i de danske stofbutikker. Derfor har stofferne samme 'tyngde' og passer således sammen.

   Slet
 13. Super super flot Line! Lækre stoffer og farver du vælger, lige min stil :)

  SvarSlet
 14. Den er veldig fin! Kan virkelig tenke meg å kjøpe den. Jeg håper du kommer til å selge litt online snart :D

  SvarSlet
 15. Nøj, hvor er den lækker! Min datter er endnu ikke i str. 86. Men jeg vender da klart tilbage når hun er :-)

  Http://RegnbuebarnetVigga.blogspot.com

  SvarSlet
 16. Nu har jeg igennem længere tid snuset til dine sager og fået inspiration. Mine ting bliver ikke lige så lækre som dine, men de kan bruges! Syntes simpelthen det du laver er noget af det smukkeste. Har ikke været i århus i et par år nu, men der skal vidst planlægges et besøg :)

  SvarSlet
 17. Den er godt nok flot. Elsker at komme forbi din blog og få en masse inspiration. Dette er et fedt design - jeg er sikker på, at det også ville virke til voksne :)

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)