fredag den 21. december 2012

Smugkig på kommende vintage kollektion

Når jeg lige er færdig med de omkring 20 igangværende projekter, kaster jeg mig over et, som har været i tankerne længe, og som jeg har brugt rigtig lang tid på at konstruere - nemlig 60er kjoler i mine smukkeste vintage stoffer.

Her er et lille smugkig på en af de kjoler, der er helt færdige. Det er noget ganske særligt for mig at sy i disse stoffer, som jeg har samlet gennem meget lang tid, og hvor der nu kun er darlings tilbage i super kvalitet. Da jeg kun har gemt mindre stykker af hvert stof, vil kjolerne også i langt de fleste tilfælde blive unika.
Det er lidt som en stor farverig skål kun fyldt med yndlingsbolcher og så kun én af hver, så man aldrig bliver træt af en slags, men alt smager af mere. Det er med andre ord en fryd for mig at sy disse kjoler, og jeg håber, at de vil finde nye ejere, der sætter lige så stor pris på det helt særlige ved de smukke vintage stoffer, som jeg har gjort.
15 kommentarer:

 1. Uhhh - jeg er jo en sucker for det print! Det ser fantastisk ud Line - jeg håber de bliver revet væk!

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det er jo 'Mette-printet' ;)

   Slet
 2. Smuk smuk kjole..:) Kunne være at min Alba skulle eje en, vi er så glade for den røde julekjole med hjerterne..:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, jeg er glad for at høre, at den er faldet i god jord :) Så må vi bare håbe, at jeg får tid til at sy den vintage-kollektion, så Alba kan få endnu en kjole :)

   Slet
 3. Hvor er den bare skøn... Den ryger lige på listen over ting jeg ønsker mig til Alba...
  Tror du kunne sy en hel garderobe til hende ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også gerne, kan du tro :)

   Slet
 4. lige den der er en jeg kunne bruge i str 98 og 122/128. den er SÅ smuk. virkelig flot lavet Line.

  SvarSlet
  Svar
  1. !22 er vist den største størrelse, jeg kommer til at lave, så sig lige til den ældste, at hun ikke må vokse mere ;)

   Slet
  2. Må håbe det virker men tvivler godt nok ;)

   Slet
 5. Svar
  1. Tak Ida - jeg håber, der kommer mange flere, så mine vintage stoffer endelig kan komme til deres ret :)

   Slet
 6. Kære Line, sikke en lækker kjole!!! (Jeg har julelys i øjnene) *ha ha* Jeg håber også at dine kreationer bliver revet væk. Glædelig jul til dig og dine. Kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det krydser jeg også fingre for :D

   Slet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)