tirsdag den 18. december 2012

Spisesmæk gange mange

I dag har jeg sat gang i en større produktion af spisesmækker lavet af min samling af vintage frotté og flonel. De får alle en bagside af frotté med gummibelægning, så de bliver vandtætte, og så er de dejligt store. Prisen har jeg ikke sat endnu, for indtil videre nyder jeg bare at se de smukke stoffer fra samlingen transformeres til brugbare produkter.Jeg har også afleveret to kuffertfulde nye produkter nede i butikken. Blandt andet strikslangerne, flere jerseykjoler, strækfrottékjoler, hættetrøjer, jerseytrøjer og bukser i nye farver og varianter, og så har jeg sat prisen ned på en masse produkter i et før-juleudsalg - mere om det og billeder i morgen.

10 kommentarer:

 1. Hold da op Line.... du går jo helt amok. Det ser lækkert ud. Glæder mig til at se alle de nye varer :)

  SvarSlet
 2. Fine sager... du må da ha haft vildt travl med alt det du har lavet. ha en dejlig dag

  SvarSlet
 3. God idé med smækkene- de er meget smukke og virkelig brugbare. Knus Heidi

  SvarSlet
 4. Åh nej, Line - jeg kan se, at du har slagtet frottékjolen, som ellers kunne have været SÅ skøn til dig (når den blev omsyet). Hvordan KUNNE du? ;-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vist bare ikke hippie nok til at bære en frottékjole http://www.xoeinding.dk/2012/06/i-ville-se-den-pa.html hehe... og så har den ligget og stirret ondt på mig, mens jeg ikke havde den mindste ide om, hvordan jeg skulle sy den om, så nu er den død... og genopstået som spisesmække ;)

   Slet
 5. Ih altså så skulle jeg have ventet med at hente trøjen - jeg må afsted igen, så jeg kan se de nye ting :o) Og trøjen er så fin, den er jeg rigtig glad for, så tak for at det lige kunne lade sig gøre :O) Kh

  SvarSlet
 6. De var superfine! Du har så mange flotte stoffer :)

  SvarSlet
 7. Haha... Jeg spottede også stoffet fra kjolen med det samme. Den var rigtig fin, men nej, jeg var nok heller ikke hoppet i den (dog måske til noget hygge-luksus-havearbejde herhjemme ;)). Men virkelig fede spisesmække!! :)

  SvarSlet
 8. De ser super fine ud - glæder mig til at se alle de nye ting, når jeg kommer ned i butikken

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)