mandag den 17. december 2012

Strikslange

Jeg har netop færdiggjort et projekt, som jeg har haft i tankerne længe - en strikslange og en hyggelig en af slagsen.
Her er perfektionismen lagt på hylden og det enkle, stilrene og krammevenlige i højsædet. Slangen måler 145 cm, har øjne i filt, tunge i kunstlæder og polyesterfyld. Alle slangerne er forskellige og kommer til at koste 225 kr., når de lander i Smuksak og webshop inden længe.


Jeg er ret godt tilfreds med resultatet på min 'rustikke' slange, og mon ikke Freja også skal have en (selvom jeg har vild fobi for slanger og blev helt dårlig af at kigge på inspirationsbilleder på nettet, hvor en rigtig slange dukkede op i ny og næ... uf!) ;)

11 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin og sikke lækre farver :-)

  SvarSlet
 2. Det er da godt nok den sødeste slange jeg længe har set (har også fobi) - måske lille Karla skal have sig sådan en fin en.

  SvarSlet
 3. Ej for pokker hvor er den bare FIN!!! Totalt lækre farver, lige min smag! Elsker enkeltheden.

  KH

  SvarSlet
 4. Den er alt for kær, jeg kan heller ikke lide slanger, men de her kan jeg nu godt.

  SvarSlet
 5. Virkelig lækker slange - elsker det enkle udtryk :o)

  SvarSlet
 6. Hold fest hvor er den sød. Det ligner en rigtig krammeven :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er den lækker, og super fine farver.

  SvarSlet
 8. Den er meget fin, og noget sødere at se på end en rigtig slange - gudsekelov :-)

  SvarSlet
 9. Så søt slange :)
  God førjulstid :)
  Klem, KristiN

  SvarSlet
 10. Den har du lavet godt.
  God jul.

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)