onsdag den 29. februar 2012

Elefanterne er landet... næsten da

Nu kan man endelig se de fine farvekombinationer, som elefanterne bliver genoptrykt i: Gul/orange, lyseblå/turkis og rosa/lilla. Jeg selv er mest til den gule og savner generelt lidt 70er pang på farverne, som for de to andre kombinationers vedkommende efter min mening er lidt for babyblå og -lyserød. Jeg glæder mig nu alligevel til at se dem alle tre live og købe mig fattig i de fine elefanter.De kommer først i butikkerne til maj, men jeg kan godt vente. Prisen kan jeg også sagtens leve med: babysengesæt 279 kr. og juniorsengesæt 359. For os her i Århus vil det blive muligt at købe dem i 'Det Hvide Hus'. Andre forhandlere i andre byer kan du finde her.

Fine sager

Gennem de sidste par uger er posten kommet en masse fine sager til mig. Der er tale om hele betræk købt i dyre domme, så en del af det vil blive sat til salg i mindre stykker på Etsy i løbet af de kommende dage.


Derudover sætter jeg følgende til salg: vintage babytæppe, retro viskestykker, retro børnepudebetræk og meget andet, så jeg kan få dækket lidt af udgifterne til min afsindigt dyre hobby.

Og så har jeg planer om en give-away med en masse lækkert stof i anledning af, at jeg nærmer mig de 500 faste læsere. Desuden var der jo var deltagerkrav ved min sidste give-away, hvor man skulle være dansker og mor for at deltage. Dengang lovede jeg, at der ville komme en give-away, hvor alle kunne deltage, og den kommer så nu - eller meget snart.

Nu er det jo ikke alle, der er interesserede i stof, så derfor vil jeg lige høre, hvad der kunne være interesse for. Jeg har ikke tid eller mulighed for at producere en masse individuelle gaver ligesom sidst, men måske har du gået med et eller andet i tankerne, som i 'Ihh, gid Line ville udlodde sådan en'... Så hvad vil I have?

tirsdag den 28. februar 2012

Retro dukkehus - færdigt for nu

Der mangler stadig lidt lakering rundt omkring, men jeg har besluttet, at nu er huset færdigt og klar til leg, og så må resten komme hen ad vejen, ligesom møblement og småting heller ikke er aktuelle, før Freja bliver lidt større.

Huset har fået et helt andet udtryk end før, men jeg synes nu, at det er blevet fint, og så er det jo sådan et stykke legetøj, der altid kan laves om og fikses op, hvis der skal en anden stil til, eller hvis det bliver slidt.
Jeg har tapetseret det sådan, at der, på hver af husets fire sider, er udsyn til et pink, et gult, et grønt og et blåt rum. Farverigt men ikke for skrigende - er det ikke blevet fint?

Jeg forestiller mig, at det skal indrettes i 50'er-60'er stil med pasteller og teaktræsmøbler. De er bare ikke sådan lige at finde, da det meste dukkehus-grej afspejler en victoriansk stil, som slet ikke passer til huset. Lundby (70'erne) kan heller ikke bruges, da huset passer til skala 1:12, så det må blive ting og sager, jeg samler sammen i løbet af de kommende år i form af lopper og andre fund.

mandag den 27. februar 2012

Kronjyden samling - de små

Det er ved at være et stykke tid siden, jeg lovede at vise hele samlingen frem. Jeg bryder dog mit løfte en smule, for jeg har kun fået taget billeder af de små krukker, som er krydderikrukkerne og salt/peber sæt + sennep (er der mon en snedker derude, der kan snedkerere et låg til sennepskrukken?).

Jeg har stadig nogle ønsker til udskiftning blandt de store krukker kaffe, the og cacao, så der vil jeg ikke kalde min samling komplet endnu.Og så er det også i dag, mine Kronjyden auktioner på Qxl afsluttes. Hvis du skal nå at have et bud med, kan du klikke på billedet øverst i sidebaren for at gå direkte til alle mine auktioner. Der er stadig en del krukker i en overkommelig prisklasse, så alle kan være med :)

søndag den 26. februar 2012

Pakker fra blogland: Tunika til en lækkermås

Britta står bag denne fantastiske tunika/vest til Freja. Den er simpelthen så flot lavet i det blødeste, lækreste garn, og så klæder den Freja utroligt godt med de lyse pasteller. Du kan se hele vesten og læse mere om garn og opskrift her. Jeg kan uden tvivl sige, at vi ønsker os en mere i næste størrelse, og Brittas arbejde ser vi gerne mere af herhjemme i fremtiden.

Som Britta og andre måske ville have opdaget uden min hjælp, så har Freja vesten bagvendt på på disse billeder. Sådan går det jo, når det er Faren, der har stået for påklædningen ;) Han har også formået at vende vrangen ud uden af opdage, at der var noget galt. Jeg ved ikke, om det siger mest om mænd/Faren eller om, at Brittas arbejde er så flot, at selv vrangsiden er fin.


Og så blev det lige til en ordentlig portion billeder af Freja. Hun er simpelthen så sød og sjov, at jeg ikke kunne vælge mellem billederne og derfor endte med at lægge hele molevitten på.

Det er sjovt at se, hvor meget hun forandrer sig for tiden. Håret vokser og krøller over ørerne, og hun bliver mere og mere et smukt barn fremfor en 'anonym' baby. Personligheden lyser ud af hende, og jeg synes hun er så skøn - snotnæse er i øvrigt en fast del af samtlige billeder efter vuggestuestart :)

lørdag den 25. februar 2012

Kreadag - tusind tak for i dag!

Hold k..., hvor er jeg træt nu! Take-out og sofahygge er det eneste, jeg har planer om at foretage mig resten af aftenen. Det har været en skøn dag, der for mit vedkommende strakte sig fra 8-18 med utroligt dejligt selskab, kendte og nye ansigter, masser af kreativitet, venskaber, store planer, lækre kager, masser af gaver, glæde og ikke mindst fællesskab.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den gule elefant blev det færdige produkt, jeg kunne tage med hjem til Freja i dag. Anna står bag den lilla efter samme mønster.
De ufærdige projekter, må lige vente, til jeg får dem helt færdige. Og så skylder jeg stadig at vise billeder af alle de fantastiske gaver, jeg vandt i vores overdådige pakkespil, men dette indlæg kan vist ikke klare flere billeder ;)

Jeg glæder mig til at læse om alle de andre deltageres indtryk af dagen og se billeder. Endnu engang tusind tak for i dag. Jeg glæder mig til næste gang, og hvis du ikke var med i denne omgang, er det vist på sin plads, at jeg giver arrangementet mine varmeste anbefalinger.

Var du selv deltager, skal du være velkommen til at stjæle billederne ovenfor til arkiv eller egen blog.

fredag den 24. februar 2012

Testelefant til kreadag

I morgen skal jeg til kreadag sammen med ikke mindre end 35 andre bloggere, og jeg glæder mig, mens jeg går og håber på, at Freja snart falder i søvn, så jeg kan få pakket. Jeg skal nemlig både have mit eget grej med og så en bunke pakker til en pakkeleg + stof til alle jer, der har købt i anledningen og sparet portoen.

Jeg har flere projekter med i morgen, og et af dem er bamser i frotte og flonel, og derfor kastede jeg mig her til aften over en lille test, så jeg ikke skal bruge alle timerne i morgen på at bande og svovle over, at det ikke vil lykkes (ligesom sidste gang, hvis der er nogen, der kan huske det) ;)


Denne elefant er som test udført uden nogen som helst hensyntagen til den præcision, som opskriften ellers foreskriver, og derfor er der også plads og ikke mindst behov for forbedringer.
Men nu har jeg prøvet én gang, og jeg har nu mere mod på at kaste mig ud i det i morgen i de rigtige stoffer og med den erfaring, jeg har gjort mig i dag.

Og helt ærligt - af at være en sjusket test-elefant, er den da ikke blevet helt dum, er den?

onsdag den 22. februar 2012

Pakker fra blogland: Hæklet bamse

Denne fantastiske pakke er nu landet hos mig. Bamsen er fra Karen Elisabeth og lavet som svar på mit ønsker fra blogland indlæg. Er den ikke bare helt og aldeles fantastisk? Jeg er så ovenud imponeret over det fine stykke arbejde, og jeg er slet ikke det mindste i tvivl om, at jeg har verdens sødeste læsere, der kaster sig ud i sådanne projekter for mig.


Tusind tak Karen Elisabeth. Jeg håber, du kan bruge den pakke, jeg har sendt retur som tak.

mandag den 20. februar 2012

Badenymfen over dem alle

I dette indlæg vil jeg lade min billed-spam tale for sig selv og håbe, at billederne også bringer et smil frem hos jer.


Man kan ikke undgå at smile, vel?