tirsdag den 27. november 2012

XoEinDing produkterne

Julekjole i kvalitetsjersey str. 92-122
299 ,-

Børnepuder i vintagestof
199 ,-

Frottékjoler med hætte og babytæpper i vintagestof
449 og 450 ,-A4 prints til glas og ramme på børneværelset
99 ,-

Lampeskærme til pendel eller fod
249-279 ,-

Det er faktisk ikke så meget, jeg har fået vist af de færdige produkter. Jeg vil jo egentlig gerne dokumentere, hvad jeg får lavet - også for min egen skyld, så jeg ikke glemmer, at jeg jo rent faktisk er ret produktiv, når det kommer til stykket.

På billederne er et udvalg, for det var ikke alt, jeg fik fotograferet. Enkelte ting kommer også til salg via bloggen fx mine A4 prints til børneværelset og mine strygemærker

søndag den 25. november 2012

To dage til Smuksak

Ja, det er slet ikke til at begribe, men nu er der altså kun to dage til, vi åbner butikken. På tirsdag kl. 10.00 slår vi dørene op for vores første kunder, og selvom der stadig er mange ting, vi mangler, som må komme hen ad vejen, så kan vi vist godt være stolte af, at have denne Smuksak klar efter bare 10 dage.Og så er der endda sket rigtig meget, siden billederne ovenfor blev taget. Jeg har bare ikke selv været i butikken de sidste par dage, da Freja lige snuppede sig en omgang mellemørebetændelse og dermed krævede min opmærksomhed.

Mine produkter kommer i butikken løbende, da jeg er langt fra færdig med det hele. Faktisk er det kun en brøkdel af mine planlagte produkter, jeg har nået at færdiggøre, men jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil pine mig selv ved at stresse over det. Det er jo også fint med noget nyt i butikken med jævne mellemrum. Når vi åbner på tirsdag, vil der dog være XoEinDing babytæpper, frottekjoler med hætte, strygemærker, A4 prints, børnepuder, lampeskærme, vintage stof og julekjoler i butikken.

Og planlægger du at besøge Smuksak, men passer tirsdag dårligt, så overvej endelig onsdag, hvor jeg skal passe biksen og ville elske besøg. Jeg er der selvfølgelig også tirsdag til den store åbningsdag.

lørdag den 17. november 2012

Smuksak og træt træt træt

Jeg har ikke så mange ord i mig lige nu. Jeg er nemlig helt vildt træt, og ligger mig på sofaen, når jeg liiiige har lavet og printet prismærker til yderligere 15 produkter. Heldigvis er Freja hjemme hos mormor frem til i morgen, og manden er ude i sit eget nye lejemål (øvelokale) og banke vægge op, så sofaen får jeg for mig selv.
Lidt billeder fra dagen i dag, hvor vi med hjælp fra smuksakkernes fantastiske netværk, fik sat halvdelen af vores vinduesskilte op, skinner og hylder på væggene, wires i vinduerne og malet bogkasserne endnu en gang. I morgen skal der sættes belysning op - også ved hjælp af 'vennetjenester' fra netværket. Det er faktisk helt vildt så meget hjælp, vi har fået og hvor mange, der har valgt at bidrage til projektet. De skal have så ufatteligt mange tak!Hver eneste dag tager jeg kameraet med ned i butikken, og hver eneste dag glemmer jeg at tage billeder, mens der stadig er dagslys. Derfor må I nøjes - her med et billede af vores skiltnings-bidragyder, der 'smuksakker' vinduet og af hylderne, som vores tømrer brugte dagen på at sætte op for os. Tænk, hvis vi selv skulle have gjort det... Så stod vi dernede endnu med ufatteligt mange skæve hylder og ubenyttede huller i væggene... ;)

fredag den 16. november 2012

Nu går det løs

Vi overtog jo vores lokaler i går, og samme aften holdt vi vores første møde i butikken. Den officielle åbningsdag blev fastsat, og alle er inviteret.

Den 27. november åbner vi dørene til vores Smuksak.

Fra i dag går det løs. Vi skal hente inventar, bore, skrue, male og indrette os i vores nye omgivelser. Der kommer nok ikke til at ske så meget her på bloggen de næste par dage, for jeg får travlt, men vi er i fuld gang med at etablere en Facebook side til butikken, hvor man kan følge med i processen via hurtige opdateringer.

Indtil da får I her et lille kig på vores vindue, hvor vi udstillede en lille teaser i aftes, før vi storsmilende gik fra mødet. Det bliver intet mindre end fantastisk.


torsdag den 15. november 2012

Her åbner Smuksak

Måske har I allerede set det hos en af de andre smuksakker, men I slipper ikke for at se det igen her på bloggen. Om ganske få timer står jeg nemlig nede i vores lokaler, som vi overtager i dag, og som skal blive til vores helt egen Smuksak.

Lokalerne er beliggende i Borggade 10 midt i Århus, tæt på Latinerkvarteret. Her får vi to fine lyse lokaler til butik samt personalerum, store lækre udstillingsvinduer, højt til loftet og vores drøm opfyldt!
Vi skal ikke bare have butik. Vi skal også afholde workshops med os selv og dygtige folk udefra som undervisere. Vi skal være kreative i butikken. Vi skal arbejde hårdt men også lege og grine. Smuksak skal være det super hyggelige og indbydende alternativ til de typiske børne- og designbutikker. Kvaliteten skal være i topklasse, og vores produkter skal adskille sig fra de masseproducerede ved at være unikke og veludførte af designerne selv, som elsker at lave det, de gør.

Vi glæder os, og mon ikke mødet i aften skal både indledes og afsluttes med boblevand og jubel!


onsdag den 14. november 2012

I fint selskab

I går sendte min søde Smuksak kollega, Heidi, mig en besked på Facebook med dette link, og der kunne jeg så overraskes over at se, at min blog ligger som nummer 46 over de mest læste danske blogs. Det er helt vildt sejt!
Jeg er dog lidt skeptisk overfor deres indsamling af denne data, for hvad med alle de der modeblogs, der er så evigt populære og mangfoldige? Jo jo, der er skam en del på listen, men at min lille kreablog skulle komme på den liste, er nu alligevel ret ubegribeligt for mig.

Og jeg er i fint kreaselskab med søde veninder, bloglands-bekendtskaber og mine egne store krea-idoler. Her er de kreablogs, hvor jeg læser med hele tiden og så lidt mere, der ligger i Top100 over mest læste danske blogs:

15: Tusindfryd
17: Unikarina
18: Karlssonskludeskab
19: Kirkesjov
25: Thevintagehausfrau
28: Lullaby & La La 
29: Barewunderbar
31: Rappedikke
33: Westmose
34: Søhesten
42: Laralil
46: XoEinDing (miiiiig!!)
61: Smilerynker
66: Marapytta
74: Brilleting
85: Olineart
88: Krudtuglensmor
96: Krittewitt
98: Pralerier

Og så lige et billede af Freja, der er kreativ med Duplo og skaber spændende skulpturer (eller noget) - billedet er bare til pynt, men hun pynter altså også gevaldigt, min Freja :)

 

tirsdag den 13. november 2012

Og så var der de blomstrede
Du finder dem i shoppen lige nu.

Darlings til salg

Nu har jeg fået lagt første omgang ting og sager fra mine samlinger til salg i shoppen. Jeg mangler de blomstrede stoffer, men jeg håber, de kan komme på snart. Med mandens hjælp til at tage billederne, fik jeg i går strøget, fotograferet, redigeret, uploadet, målt og prissat rigtig mange darlings.

Her er et meget lille udsnit af, hvad der er at finde i shoppen lige nu.


Spørgsmål og bestillinger via mail: xo@xoeinding.dk

mandag den 12. november 2012

Krisen kradser...

... også hos XoEinDing. Lige nu føles det som om, jeg står i gæld til halsen, hvilket jeg sådan set også gør. Banken ringer, manden låner, jeg stresser og er helt vildt bange for, at mine varer til Smuksak butikken ikke kommer til at give et fornuftigt overskud... Alt er en gråzone... Når banken spørger, hvad jeg forventer at tjene, må jeg svare 'aner det ikke'. Når manden spørger, hvornår pengene lånt fra fælleskontoen kan tilbagebetales, ligner jeg et stort spørgsmålstegn, og når regninger og anden gæld skal betales, bliver det først, når min samvittighed simpelthen ikke kan klare det mere. Dertil kommer de lån, som jeg har været så heldig at få af nærmeste familie - de rykker ikke... endnu.

Derfor har jeg den sidste time været rundt i lejligheden og finde alle de ting frem, som jeg ELSKER, men som jeg ikke har så meget brug for, at jeg kan tillade mig at beholde dem, når situationen ser ud, som den gør. Inden længe ryger det til salg her på bloggen (via shoppen). Ikke til overpriser. Bare til den pris, jeg selv har givet eller den gængse pris for tilsvarende, så det resulterer i penge i kassen. Penge, jeg nok aldrig skulle have brugt til at begynde med (..kæft hvor er det sølle, altså!)


Blandt andet kommer følgende til salg: Vintage kuglelampe, meget sjælden klokkeblomst eventyrlampe, en stor del af jerseysamlingen med børnemotiver, vintage børnestoffer, vintage blomstrede stoffer, smukke vintage vattæpper (fx det blå og lilla i baggrunden), hæklede vintage tæpper, vintage legetøj og dimser, vintage viskestykker og mønstrede vintage håndklæder. Stort set alt er vintage eller unika, og derfor står det mig også meget nært, men samleren må vige for den forretningsdrivende, så nu skal det være. Der bliver sikkert tilføjet mere løbende, men jeg skal nok opdatere med indlæg, og nu ved du, hvad du skal bruge lommepengene til ;)

Opdatering: Jeg har allerede fået rigtig mange individuelle henvendelser via mail på forskellige ting i bunken, og da det simpelthen er alt for tidskrævende at besvare jer alle enkeltvis med mål og priser, må jeg henvise til at holde øje med bloggen. Jeg skal som nævnt ovenfor nok give besked, så snart shoppen er opdateret, så vil du forrest i køen, kan du tilmelde dig mail notifikation via sidebaren.

Og har du ikke selv pengene eller lysten til at købe og alligevel lyst til at hjælpe, så link endelig via din egen blog eller gør anden reklame. Jeg kvitterer med virtuelle krammere og good-will uden ende (det er lige, hvad jeg har råd til at dele ud af pt) ;)

lørdag den 10. november 2012

Følger du mig.. og følger jeg dig?

Jeg er ikke særlig aktiv i blogland for tiden, men jeg er her stadig. Jeg læser jeres indlæg men kommenterer sjældent, fordi tiden er knap. Jeg får heller ikke svaret på kommentarer eller uopfordrede e-mails. Ofte tænker jeg, at jeg må fremstå som en overordentlig arrogant trunte, som bare sidder opslugt i sin egen lille blog og ikke engang gider svare. Jeg vil gerne tro mig, og forhåbentlig kommer tiden snart igen, så jeg kan give jer både feedback på jeres indlæg og svar på jeres hilsner.

I mellemtiden har jeg et ønske om at lære mine læsere lidt bedre at kende. Jeg har nemlig på fornemmelsen, at der er rigtig mange af jer, der læser med, som har en blog, jeg ikke kender. Hvis du gerne vil have, at jeg kigger forbi din blog, så læg en kommentar herunder. Jeg kigger forbi alle blogs over den næste tid, og så udvælger jeg til sidst mine favoritter blandt de nyfundne og laver en bloganbefaling af de pågældende, så flere andre også får øjnene op for guldet i blogland.


Jeg håber, du vil være med, og jeg glæder mig rigtig meget til at finde nye favoritter i blogland.
fredag den 9. november 2012

Vintage stofpakker og stof til drengene

Jeg har brugt dagen i dag på at lave stofpakker af nogle smukke smukke stoffer. Der er tre forskellige pakker, men flere af hver.
Denne gang har jeg også prioriteret at lave en drenge-pakke, som består af vintage stoffer, der ikke er blomstrede. I stedet er det grafiske mønstre og børnemotiver, så også drengemødrene kan få glæde af de smukke vintage stoffer.


Pakkerne finder du i shoppen, og du bestiller/køber ved at sende mig en mail med angivelse af pakkenummer samt din adresse til xo@xoeinding.dk

lørdag den 3. november 2012

XoEinDing hangtags

Så er der også kommet hangtags til mine produkter. De skal bruges til alle de informationer, der ikke fremgår af vaskeanvisningen bagpå mine mærker. Det vil sige pris, størrelse, varenummer o.lign. Og så skal de selvfølgelig også hænge og være fine.


De mangler lige et hul, en snor og en sikkerhedsnål og så selvfølgelig alle produkterne, de skal hænge på.

fredag den 2. november 2012

Flere lampeskærme

Når jeg ikke konstruerer nye mønstre og syr børnetøj til Smuksak, så laver jeg lampeskærme, dukkehus, notesbøger. ringbind, billeder, børnepuder, patchworktæpper, puder til stuen, legetøj, strygemærker, platter, stofknapper og en masse andet, som jeg ikke kan komme i tanke om her i min opremsning.

Her er lidt flere af mine lampeskærme med vintage børnestoffer. Der er både små og store af slagsen, og de kan både bruges til bord- og loftlamper. Der er desuden en endnu større og mere kompliceret model på vej, men i dag skal jeg sy... tror jeg. Det afhænger af, om jeg kan undgå saksen og kreere af de allerede klippede mønsterdele. Min finger er nemlig stadig ikke gået helt i orden, og jeg tror ikke, der skal meget til, før det går galt igen, så klippepausen er udvidet af 'helbredsårsager'.På hjemmefronten har skiftet til vintertid betydet, at vi har en totalt rundtosset Freja, der ikke vil sove om natten og som konsekvens er træt og meget ked i dagtimerne. Hun er også blevet noget så forkølet, og det bidrager på ingen måde til den i forvejen frustrerende situation (for Freja, os og pædagogerne i vuggestuen).
Vi har taget vuggestuen med på råd, og de vil prøve at se, om de kan få hende til at tage to lure frem for den sædvanlige enkelte, og så krydser vi fingre for, at god søvn avler mere søvn, som de altid siger, og endnu vigtigere, at det bare er en mindre forkølelse, der går hurtigt over og ikke sætter sig fast og bliver værre som sidst.