fredag den 11. januar 2013

Giraf på tryk

Med inspiration fra et af de fineste motiver fra min vintage stofsamling, har jeg lavet en illustration, som skal bruges både som print til ophæng og til strygemærker. De 4 forskellige prints er allerede klar og ligger i webshoppen - strygemærkerne skal laves lidt mere enkle, og så kommer de også til salg.

Nu pakker jeg i mellemtiden alle mine udsalgsvarer (og de nye prints) og begiver mig ud i sneen mod Smuksak, hvor vi starter udsalg i dag. Der er virkelig mange fine sager i butikken til nedsat pris, så skynd dig! :)


10 kommentarer:

 1. De er så fede...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 2. Fine og tøft med flere fargekombinasjoner :)

  SvarSlet
 3. Jeg er normalt ikke til retro. Men den gule giraf er fed :-) glæder mig til at se strygemærkerne

  SvarSlet
 4. Heisann, tusen takk for fin kjole som kom med posten idag,vesla vil bruke den i barnebursdag imorgen :) Så den falt i smak, tusen takk for strykemerkegaven også :)

  Mvh Trude :)

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare søde!! Og sikke en skøn blog du har, glæder mig til at følge dig fremover.
  Kh. Louise

  SvarSlet
 6. Ai, hvor ER de fine, Line!!!

  Kh. Betine

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)