torsdag den 31. januar 2013

Træt i skalle

Jeg er simpelthen så træt i mit stakkels hoved nu. Jeg har været til seminar på universitetet hele dagen og forsøgt at suge viden til mig, så jeg ikke går helt ned på det bachelorprojekt, der skal skrives snart og afleveres 3. maj. Det er mærkeligt, at det skal være så hårdt at sidde stille og lytte en hel dag, men jeg har altså aldrig været så udkørt efter en arbejdsdag, som jeg er efter en dag som studerende.

Vejret i dag gør det ikke spor bedre. Regnen inviterer virkelig til sofa og tæpper, og jeg indrømmer blankt, at jeg på ingen måde gider hente Freja om en halv time og derefter være mor... Nej, sofaen trækker altså virkelig meget.
Jeg håber på en aften som alenemor, da Peter er i øveren, hvor Freja er lige så træt som jeg og bare sover med det samme. Måske vil jeg så kunne finde lidt energi frem til at sy de sidste trøjer i denne omgang og elefanthuerne, som jeg viste frem på Facebook.

Når de to projekter er overstået, venter vintagestofferne, som skal blive til førnævnte bukser, kjoler, nederdele og veste.

Et lille udvalg af de opklippede vintagestoffer.
I går var jeg ude på det, der skulle have været et hurtigt ærinde, for at købe en skråbåndstrykfod til symaskinen. Jeg fandt trykfod og Anna nede i byen, hvilket så resulterede i spontan caféfrokost. Skråbåndene venter jeg på at få prøver af med posten. Jeg skal teste en ny slags, som er blødere og har mere holdbare farver, og det glæder jeg mig til. Mine forventninger til vestene i vintagestof med skråbånd er efterhånden så skyhøje, at jeg nærmest ikke kan blive andet end skuffet... eller ekstatisk jublende!
Jeg når ikke at få båndene til kreadag på lørdag, så jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg skal lave. Jeg har tusinde projekter liggende, men de egner sig ikke alle lige godt til transport og hyggesnak...  Måske skal jeg bare montere front+vattering+foer på vestene, så de er klar. Hvad tager I andre med... I andre 55?

10 kommentarer:

 1. hmm... strikketøj, hækletøj... orker ikke at fragte symaskinen med tog :-)

  SvarSlet
 2. jeg tager noget tapet med og folder origami lampe - det var ihvertfald planen - har skrevet til dig på facebook angående en af dine skønne elefanthuer...hvad koster de fine print med girafferne ??

  SvarSlet
 3. Tegnesager, fletteprojekt til tasker og så skal jeg færdiggøre nogle hårbøjler:-) Glæder mig til at se dig :-)

  SvarSlet
 4. Jeg ved hvordan du har det. Jeg har tre mundtlige eksamener og en BA aflevering i juni. Og en mand og to børn på 'sidelinjen'. Det er ikke sjovt at være brugt og alligevel skulle have overskud til at være mor, men jeg håber du finder overskuddet - og at du får en fredelig aften med dit sytøj... :)

  SvarSlet
 5. Jeg tager symaskinene og måske en hæklenål med.
  Det kunne være godt at se den nye trykfod i aktion og hvad er det for noget skråbånd du har fundet som er blødere og ikke mindst holder farven bedre, det lyder bestemt spændende.

  SvarSlet
 6. Symaskiner... Had jeg vil lave, her jeg ikke lige besluttet endnu, men måske nogle sofapudeetræk! Eller færdiggørelse af noget af alt det opklippede der ligger!

  Noget strikketøj i reserve, hvis babyen er i dårligt humør!

  SvarSlet
 7. I love seeing all these colors together!

  SvarSlet
 8. Oh and you know you could totally make hexagons as a carry-with-you-project. I couldnt think of anything more perfect to stuff in a little bag and carry with you...and the vintage fabrics would just be perfect as well :)

  SvarSlet
 9. Uhh kender godt det der med at sofaen trækker.... Selv her hvor jeg har 3 uger til termin og ikke laver en dyt (altså ud over at drikke te, strikke, hækle, sy selvfølgelig ;-)), og når klokken nærmer sig hentetid, så bliver jeg pludselig helt vildt træt ;-)
  Jeg tager strikketøj med i morgen.

  Kh Pernille

  SvarSlet
 10. Hej søde Line - Jeg ville bare lige sige at det var rigtig dejligt endeligt at møde dig in real...

  *knus*

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)