mandag den 28. januar 2013

XoEinDing på Facebook

Jeg har oprettet en Facebook-side til XoEinDing. Jeg forestiller mig, at den skal indeholde de hurtige opdateringer, de uredigerede og upolerede billeder og spontane korte tekster. Her kan du følge med i min kreative proces og behøver ikke afvente det færdige resultat på bloggen.
Det bliver sådan lidt 'behind the scenes' agtigt, uden at jeg med den formulering vil ophøje mig selv eller XoEinDing til sceneværdig ;) Jeg ville blive utrolig glad, hvis I vil følge med derinde også, og har du en super god ide til andet, jeg skal lave på FB-siden, så sig endelig til.7 kommentarer:

 1. "synes godt om" helt sikkert! Glæder mig til at følge dig der også;0)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 2. Uha jeg har længe gået og overvejet om jeg skal overgive mig og være med på facebook med bloggen, jeg har fået en del opfordringer fra læsere som synes det er nemmere at følge bloggen på den måde. Men jeg er total blank vedr. facebook,jeg er en af de få der aldrig har haft en profil, og vil lige høre om du opretter profilen som en firmaprofil eller som privat, jeg må nok se om jeg kan tage mig sammen og finde ud af det.
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva
   Det er slet ikke en Facebook profil som sådan, da de er forbeholdt privatpersoner. I stedet er det en såkaldt 'page', som er en simplificeret version henvendt til virksomheder, blogs og andet halløj, der ikke hører under privatperson-kategorien.

   Helt nede i bunden af af skærmen, når du er inde på fx xoeindings Facebook, kan du se, at der står 'create a page'. Klik på det link, og så er du ca 1 minut fra at være i gang med bloggen på fb :)

   Kh Line

   Slet
  2. Tak Line, jeg tror faktisk at jeg har været derind, og så var det at jeg gik i stå da der ikke var noget der hed blog, men firma, kunst, og hvad de nu hed, men jeg må prøve igen, det er vel den eneste måde at blive klogere på.
   Eva

   Slet
 3. Fint. Den skal jeg da kigge nærmere på :)

  SvarSlet
 4. fedt, jeg har også en side derinde, hvis du har lyst til at følge mig. Den hedder Helenas kreative verden :-)

  SvarSlet
 5. Vildt at du begiver dig ud i Facebook :) Hvor kommer overskuddet fra? :) Du er sej!

  Held og lykke :)

  God aften.

  Kh. Jenny

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)