tirsdag den 5. februar 2013

Giveaway vindere - jeg har ikke glemt jer

Jeg har bare haft lidt travlt med at færdiggøre yderligere tre slags jerseytrøjer, kreadag, hovedrengøring af en meget forsømt lejlighed, butiksmøde og mere kreativ produktion og tankevirksomhed og så lige alt det andet, I ved nok...


Men nu er jeg klar! Første vinder af min giveaway er Anne / Fru Flittig (tak for sidst), og den anden er Nanna / Superprinsessen. Tillykke til jer begge - surf en tur ind i webshoppen og udvælg jer et print og fem strygemærker, som skal hjem til jer, og send mig en mail med jeres ønsker til xo@xoeinding.dk.

1 kommentar:

  1. Jubiiii....hvor er det fedt :-) Heldige mig...sender fluks en mail...og selv tak, det var super hyggeligt

    SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)