onsdag den 6. februar 2013

Smuksak og sofapuder med sjove detaljer

I dag er det min tur til at tage imod kunder og besøgende i Smuksak. Det er altid lidt særligt at komme ned i butikken og se alle de nye varer, og jeg plejer også at benytte lejligheden til at få taget nogle gode billeder af alt det nye til Smuksak-bloggen.I dag har jeg selv noget nyt med nemlig sofapuder, som kommer i butikken i løbet af ugen. Designet er enkelt og har kant men også lidt sjov og ballade. Stofferne er mest af alt grafiske, men så tilsætter jeg lidt sødme med en pastelfarve og noget sjov i form af lukning med matchende trykknapper, der ligner chokoladepastiller.
De kunne sagtens stå i min egen sofa - jeg har faktisk en pude med pink kaniner herhjemme, som i aftes fik selskab af en pude af noget lækkert zigzag retrostof, som jeg har fået af Mette. De skal lige have et par kammerater, og så må jeg vise dem frem i samlet flok.

5 kommentarer:

 1. Åh spændende - Glæder mig til at se! :-)

  Knus Mette

  SvarSlet
 2. den med kaninerne var også lige noget for os, kunne godt bruge 2 med hver sin farve kant.

  SvarSlet
 3. Skön blogg du har:) Har du bloglovin att följa med??

  Om du gillar inredning så kan du kolla in min blogg:)

  ha en fin dag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvarSlet
 4. wow hvor er de bare skønne! -især kaninerne! og den karrygule og faktisk også den grafiske ;-)
  Hilsen Frk.Hansen

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)