mandag den 4. marts 2013

Er der noget at sige til...


Er der noget at sige til, at jeg glæder mig til sommer?! De sidste par dage har emmet af forår, og selvom de lover vinter igen efter denne uge, bobler jeg over indeni af længsel efter sol og varme. Denne sommer bliver nemlig noget helt særligt. Forhåbentlig har jeg afsluttet den uddannelse, der hænger over mig som en sort sky og kan endelig holde ferie uden forbehold. Vi har reserveret sommerhuset i fire uger, og jeg glæder mig sådan til at skabe skønne minder for Freja, som dem jeg selv har fra sommerferierne i Tversted. Da jeg var barn, boede mine bedsteforældre på den anden side af hækken. Det bliver næsten det samme for Freja. Vi skal spise store is, hygge med familie, bade i Vesterhavet, invitere familien til frokost under storblomstrede parasoller, på genbrugsjagt med mormor og sove fælles middagslur i skyggen. Jeg glæder mig simpelthen så meget!

6 kommentarer:

 1. Sommer er skønt og det føles endnu bedre, når man kan give sine børn dejlige minder. Jeg ønsker jer en dejlig sommer og håber for dig at du får afsluttet din uddannelse.
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Ja, jeg synes også næsten man kan fornemme foråret og sommeren!!
  Åh, FIRE uger i sommerhus, det lyder fantastisk.
  Pøj pøj med resten af uddannelsen.

  SvarSlet
 3. Det lyder også til at blive en helt fantastisk sommer, hvor I får mulighed for at lade helt op igen...

  Og hvor kan jeg dog unde dig det søde Line, det trænger du og din lille familie vist til :0)

  SvarSlet
 4. I can totally understand you, I am sooo tired of the dark and gray months - I need sun and warmth and summer!

  SvarSlet
 5. Det lyder som den perfekte sommer!!!

  SvarSlet
 6. 4 uger i sommerhus? LÆKKERT!

  SvarSlet

Kommentarer og hilsner værdsættes højt, og jeg glæder mig over hver og én. Læg en kommentar og så kigger jeg også forbi dig :)